1,4 TCe - težave
Avto sem dobil iz servisa. Dianoza, ki so jo postavili je, da so za cukanje krive šobe, ki jih bodo zamenjali, ko jih dobijo. Dobava bo trajala cca. 7-14 dni. Zaenkrat garancija ostane, bodo pa šobe naprej "secirali" in raziskovali, zakaj je do okvare prišlo v Novem mestu.
lp
J
lp
J
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Danes so na servisu zamenjali šobe...po mnenju mehanikov je cukanje sicer manj občutno, vendar se avto še vedno ne pelje tako kot bi se moral (sam se danes z njim nisem vozil, ker sem ga pustil na servisu). V petek pridejo na ogled predstavniki Renault Slovenije in bodo povedali svoje mnenje, kaj je za narediti.
...in spet čakamo, vmes pa se vozim z Loganom MCV.
lp
J
...in spet čakamo, vmes pa se vozim z Loganom MCV.
lp
J
BMW 323i (1983)
Menjali so svečke in šobe, vendar cukanje ostaja...edina ugotovitev predstavnika Renault Slovenija je bila, da je v avto vgradila plin nepooblaščena oseba in, da mi garancija na motor ne pripada več...
Tako je tudi nadalnja diagnostika zaradi vgrajenega plina nemogoča...
...in sedaj sem v temi...
Tako je tudi nadalnja diagnostika zaradi vgrajenega plina nemogoča...
...in sedaj sem v temi...
BMW 323i (1983)
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Prvo ti svetujem, da sepozanimaš čigavo napeljavo uporabljajo vozila, ki imajo LPG napeljavo že tovarniško vgrajeno... Info boš verjetno dobil na italijanskih forumih... Potem boš verjetno zvedel tudi za kakšne težave.Nejko napisal/-a:V sveti jezi, ki me je popadla, sem tudi jaz preko vikenda razmišljal v tej smeri...Primož Five napisal/-a:Hej, brez zamere kolegi, jaz bi prodal to skropocalo.![]()
...pa sem se že umiril..., ker nisem našel neke pametne alternative....
Oborožen s temi podatki potem bodisi urgiraj pri monterju LPG napeljave oz. servisu.
Pomaga tudi nasloviti vprašanje direktno na tovarno...
Vsekakor bi bilo dobro vedeti kako se je avto obnašal pred vgradnjo LPG napeljave, pa kakšne izkušnje ima monter LPG napeljave s konkretnimi motorji...
Da ne bo na koncu res zajeb s strani LPG monterja....
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Za LPG so posebne sveče:
http://www.ngk.de/en/sales/products-and ... laserline/
ali so prave sveče notri?
ali so prave sveče notri?
ne, svečke so navadne not...so plin "majstri" iz G-1, rekli,da ne potrebujem posebnih svečk ...joztom napisal/-a:Za LPG so posebne sveèe:
ali so prave sveèe notri?
BMW 323i (1983)
Nejko !
Če bi bil jaz na tvojem mestu, bi vsekakor poskusil z temi svečkami za LPG, saj cena njih verjetno ni visoka. Lahko pa se težave rešijo ... In ti boš tudi bolj miren, ker si naredi vse, kar je bilo v tvoji moči. Zateži na G-1, naj ti vgradijo te svečke in potem boš videl ali je kaj na tem.
A garancijo so ti preklicali na cel avto al sam na mašino ?
Če bi bil jaz na tvojem mestu, bi vsekakor poskusil z temi svečkami za LPG, saj cena njih verjetno ni visoka. Lahko pa se težave rešijo ... In ti boš tudi bolj miren, ker si naredi vse, kar je bilo v tvoji moči. Zateži na G-1, naj ti vgradijo te svečke in potem boš videl ali je kaj na tem.
A garancijo so ti preklicali na cel avto al sam na mašino ?
Sem ta teden dogovorjen pri njih in bomo videli, kaj se bomo dogovorili. Za svečke mi pa ni logično, ker avtomobil cuka samo takrat, ko dela na bencin...ampak ja, stvari pri Renaultu tako ali tako po navadi niso logične in bom tudi to poizkusil.concorde napisal/-a:Nejko !
Èe bi bil jaz na tvojem mestu, bi vsekakor poskusil z temi sveèkami za LPG, saj cena njih verjetno ni visoka. Lahko pa se težave rešijo ... In ti boš tudi bolj miren, ker si naredi vse, kar je bilo v tvoji moèi. Zateži na G-1, naj ti vgradijo te sveèke in potem boš videl ali je kaj na tem.
Samo na motor so preklicali.concorde napisal/-a:A garancijo so ti preklicali na cel avto al sam na mašino ?
BMW 323i (1983)
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
Ja itak...to je tko k na gradbiščih...en na druzga se zgovarjajo...malarji na zidarje...zidarji na tesarje...itd...djordjevic napisal/-a:Na 'najzanesljivejši' del enačbe torej. Jao, jao, Renault.Nejko napisal/-a:Samo na motor so preklicali.
Mislim, da so zopet naredili sranje pri tem Renoju...isto k 2.2 dci....
Jst verjamem, da nisi edini s tem cukanjem....je pa res, da bi moral na servis it utrujat na polno...še preden si montiral plinsko napeljavo...
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI