tekstilne verige

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
dynamic

tekstilne verige

Odgovor Napisal/-a dynamic »

A je mogoče kdo med vami ki že uporablja tekstilne verige.Zanima me namreč kako se v resnici obnesejo???

http://www.amzs.si/?podrocje=398
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

izkusenj zal nimam, je pa na tem linku http://sock.imperas.si/ malce vec napisano ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

dejansko sm pred dvem letam govoru z eno punco k je to prpelala (nepotrjeno) v slo, in ona , res da je propagirala, ampak bla je zlo prepričljiva. Zelo vlka prednost je da se brez problema nataknejo, pa kot je rekla je oprijem ful bolši tud pol če prideš do asvalta je zadeva kokr tolk stabilna proti ketnam..
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Baje se dobro obnese na ledu. Za velik sneg pomoje da niso. Kuk časa pa zdržijo (kamenčki, asfalt) to bo pa verjetno najbolj vedel tist ki jih ma.
Pa je to sploh testirano in sodi kot nadomestek za verige (recimo če maš 3 mm letne gume)?
Fantocci

Odgovor Napisal/-a Fantocci »

Po moje se kar hitro strgajo, je to le tekstil, ki ga daš na najbolj obremenjeno mesto.
Uporabniški avatar
dynamic

Odgovor Napisal/-a dynamic »

Pa je to sploh testirano in sodi kot nadomestek za verige (recimo če maš 3 mm letne gume)

Ja.Je enakovreden nadomestek za verige (zakonsko).Zato sprašujem ker se mi zdi funkcionalno.
Uporabniški avatar
DonLuigi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a DonLuigi »

Da ne odpiram nove teme - ima kdo morda izkušnje s temi verigami?

lp,
Luka
Uporabniški avatar
franko
Kraj: dolenjske benetke

Odgovor Napisal/-a franko »

Jaz z njimi nimam izkušenj, vendar jih kar pohvalijo. Samo vsi pravijo, da jih pa na asvaltu hitro obrabiš, ker je to le tekstil.
Uporabniški avatar
Cr00k
Kraj: Celovec

Odgovor Napisal/-a Cr00k »

Jaz jih imam v prtlažniku - nisem sprobal, niti ne nameravam. Bolj zaradi polcajev :D

Sem pa pred nakupom teste gledal/bral, pa so vsi pohvalili (na youtube so tudi filmčki) - verjetno je zato tudi lahko ekvivalent verigam ;)
Odgovori