Na laguni 1.8 16V RXT L.98 mi računalnik pove napako napisano v naslovu (Side lights faulty).. ugotovu sm da mi nedela leva pozicija .. dam not novo žarnco šekr nedela .. probam spihat konektor obračam žarnco menjam žarnce nč ne pomaga .. še vedno usakič k zalaufam auto pržgem luči, reče side lights faulty... in gori servis lučka kar mi gre počas naživceee...
a bi gdo kej vedu slučajno za kva se gre, a je meu že gdo tako napako... al morm res it električarju k vem da me bo olajšu za kar precej denarja .. uglaunem me bo nabriu ..
LP
Side lights faulty!
Re: Side lights faulty!
He, he, če ne gre drugače izklopi kabel iz zvočnika, ki se nahaja spodaj levo pod volanom... drugače pa varovalko poglej za sprednjo pozicijoEdoedo napisal/-a:Na laguni 1.8 16V RXT L.98 mi računalnik pove napako napisano v naslovu (Side lights faulty).. ugotovu sm da mi nedela leva pozicija .. dam not novo žarnco šekr nedela .. probam spihat konektor obračam žarnco menjam žarnce nč ne pomaga .. še vedno usakič k zalaufam auto pržgem luči, reče side lights faulty... in gori servis lučka kar mi gre počas naživceee...
a bi gdo kej vedu slučajno za kva se gre, a je meu že gdo tako napako... al morm res it električarju k vem da me bo olajšu za kar precej denarja .. uglaunem me bo nabriu ..
LP
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
- laguna1999