Clio200 - CUP
Pena se imenuje Valet Pro.
http://www.i4detailing.co.uk/acatalog/V ... oam_1.html
Nastavek je pa točno tak kot na linku ki ga je zalepil Mark.
Sem mel prej en slabši nastavek in ni blo varjante da bi mi naredlo kaj podobnega peni. Sem dal 1L samega snowfoama, pa mi je za eno pranje vse požrlo pa še pene ni blo skoraj nič. Zaj dam pa deci snowfoama, pa liter vode, pa je tak gosta pena.
Sem se pa kr mal mogu igrat s "šobo", da sem nastavu res oprimalno peno.
edit: Pozabu odgovorit Stupo-tu.
Zaj da bi bil avto kristalno čist že po samem foamanju, je utopija pričakovat. Zadeva dejasnko odstrani in zmehča manjšo umazanijo, tud kakšno mušico. Potem pri spiranju z wapom, gre skoraj vsa večja umazanija brez problema dol. Je pa normalno potem treba še klasični postopek ( šampon, goba, voda ). Pena je Ph nevtralna, to pomeni da laka in ostale zaščite na njem ne poškoduje ali odstrani. Te pene, ki jih lahko kupiš na netu ponavadi niso agresivne in ni straha da bi kaj poškodovalo lak. Bolj problem bi bil, če bi ti v "šobo" nalival kaki razmaščevalec ala meglio in podobne zadeve.
http://www.i4detailing.co.uk/acatalog/V ... oam_1.html
Nastavek je pa točno tak kot na linku ki ga je zalepil Mark.
Sem mel prej en slabši nastavek in ni blo varjante da bi mi naredlo kaj podobnega peni. Sem dal 1L samega snowfoama, pa mi je za eno pranje vse požrlo pa še pene ni blo skoraj nič. Zaj dam pa deci snowfoama, pa liter vode, pa je tak gosta pena.
Sem se pa kr mal mogu igrat s "šobo", da sem nastavu res oprimalno peno.
edit: Pozabu odgovorit Stupo-tu.
Zaj da bi bil avto kristalno čist že po samem foamanju, je utopija pričakovat. Zadeva dejasnko odstrani in zmehča manjšo umazanijo, tud kakšno mušico. Potem pri spiranju z wapom, gre skoraj vsa večja umazanija brez problema dol. Je pa normalno potem treba še klasični postopek ( šampon, goba, voda ). Pena je Ph nevtralna, to pomeni da laka in ostale zaščite na njem ne poškoduje ali odstrani. Te pene, ki jih lahko kupiš na netu ponavadi niso agresivne in ni straha da bi kaj poškodovalo lak. Bolj problem bi bil, če bi ti v "šobo" nalival kaki razmaščevalec ala meglio in podobne zadeve.
Torej, iščem ( a ne najdem ) nekoga iz štajerskega konca, ki bi mi pred zimo zaščitil avto z folijo. Bil sem že pri 2h ponudnikih, ampak sem bil tako razočaran, da rajši ne omenjam. Z enim sem bil zmenjen, nato mi isti dan ko bi to mogla zrihtat javi da ne bo mogoče in da me pokliče drugi teden. Jaz sem ga klical pol vsaj še 5x + SMS pa nobenega odgovora od njega. Na nivoju res. K drugemu sem se pa že pripeljal, pa mi je začel ceno nabijat in govorit, da morem prit tja z sterilno čistim avtom, me je minalo sem se obrnal in šel domov. Imensko zaenkrat nebom, mogoče pa kdaj ko bom slabe volje.
Zadevo bi rad mel narejeno pred soboto, ker se napoveduje sneg in s tem posledično kamenje na cesti, tak da za kakršnekoli informacije se toplo priporočam.
Opcija so tudi zavesice, ampak original ne obstaja. Mogoče na to temo kakšna ideja?
Zadevo bi rad mel narejeno pred soboto, ker se napoveduje sneg in s tem posledično kamenje na cesti, tak da za kakršnekoli informacije se toplo priporočam.
Opcija so tudi zavesice, ampak original ne obstaja. Mogoče na to temo kakšna ideja?
Kje se da to kupit? Rabim za svojega za zimo.Cr00k napisal/-a:od sparca oz. recarota - jih lahko obrežeš po želji, pa še top zgleda
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Samo en nasvet, ali kupite original plastične ali take ki niso ravne, ali pa gumijaste. Sem imel eno zimo plastične (ravne) od Sparcota, pa jih je spodaj kar precej zvilo in prou hecno zgleda. Je pa res da so bile samo 7cm od tal.
O tem govorim:

Tukaj so že malo zvite nazaj, pa so bile na avtu šele par tednov. Enostavno niso dovolj mehke, tako da dvomim da jih bom dal letos spet gor
Pa še kamni so jih spraskali in se je not nabrala umazanija, tko da bele niso glih praktične.
O tem govorim:

Tukaj so že malo zvite nazaj, pa so bile na avtu šele par tednov. Enostavno niso dovolj mehke, tako da dvomim da jih bom dal letos spet gor
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku