Zimske pnevmatike + platišča - Megane 3 RS
To je res dobra cena za gume. Drugač jaz bi na tvojem mestu raje mel zimski avto. Kakega cliota dobiš za 300€ z zimskimi gumami za dve sezone.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Ja, opcija bi bila drug avto, samo jaz imam pač tako mišljenje, če sem si že kupil tako drago vozilo, ki zgubi okoli 5k€ letno, ga bom izkoristil in užival snežne radosti z tem avtom. Pozimi se drugače zelo malo vozim. Na delo imam 2km, tako da tu ni sile 
ČE bi pa imel vozilo v vrednosti 100k, bi pa tak imel še zraven enega reno RS za pozimi
ČE bi pa imel vozilo v vrednosti 100k, bi pa tak imel še zraven enega reno RS za pozimi
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
Ne, s tistim se voziš samo kadar je sneg na cesti. Drugače letne gume in ketne v prtljažnik pa gasa z rs-om. Tistih par dni na 4 mesece pa že potrpiš.Figo napisal/-a:Clovek si je kupu avto, in se bo v letu minimalno 4 mesec vozil v kanti za 300eur...! Svsta...!schik napisal/-a:To je res dobra cena za gume. Drugač jaz bi na tvojem mestu raje mel zimski avto. Kakega cliota dobiš za 300€ z zimskimi gumami za dve sezone.
Drugač to je samo moje mišljenje.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Zakaj bi pa ubijal avto? Potemtakem bi tudi dizla ubijal? Kaj niso ti novi avti že malo "boljše" narejeni ?Primož Five napisal/-a:Brez zamere kolega, 2 km imaš do službe:) a ne ubijaš avtomobila tako, npr RS je turbač a?
to je tako, razlika v zavarovanju, zimska platišča in zimske gume odtehtajo eno kanto od avta ki jo koristiš celo zimo in se voziš zastojn (z vsemi stroški) + ne riskiraš oz. ne uničuješ rakete pozimi.
Pa četudi imaš kanto registrirano celo leto jo uporabljaš s pridom ko je slabo vreme ali pa ko avto služi namenu ko je treba kako piz***** prepeljat.
Pa četudi imaš kanto registrirano celo leto jo uporabljaš s pridom ko je slabo vreme ali pa ko avto služi namenu ko je treba kako piz***** prepeljat.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
V končni fazi se jaz lahko vozim z starimi na delo, delamo en polek drugega, samo a nobenga od vas ne mikajo snežne radosti z svojim avtekom?
Saj ne kupujem avto za razkazovanje poleti, pozimi mi pa stoji v garaži in se bom vozil z enim avtom z katerim še v naš breg nebi prišel gor. RS se mi pa v garaži amortizira.
Meni se zdi predrag šport, da si kupim tak avto in mi stoji v garaži neizkoriščen...
Jaz imam možnost vzet od očeta scenica, ko ga ne rabi, oz. če bi ga že rabil, pa ne vozim se tako dosti. Vi eni pa očitno letati sem ter tja in vam prav pride. Tako da je to od človeka odvisno.
Drugače me pa prav zanima koliko teh turbačev se tako vozi, kot sem zasledil na raznoraznih forumih....1min utekavanje oz. do optimalne temperature motorja, 1minute hlajenje po normalni vožnji ter vožnja do 2000rpm za daljšanje živ. dobe turbine... mogoče na začetku in mogoče 1/3.. da o kakih testnih RS-ih niti ne govorim
Pa je treba to sploh delat pri današnjih turbačih? Piše to kje v knjižici? Mislim da ne, bom pa prečekiral ko dobim avto.
Saj ne kupujem avto za razkazovanje poleti, pozimi mi pa stoji v garaži in se bom vozil z enim avtom z katerim še v naš breg nebi prišel gor. RS se mi pa v garaži amortizira.
Meni se zdi predrag šport, da si kupim tak avto in mi stoji v garaži neizkoriščen...
Jaz imam možnost vzet od očeta scenica, ko ga ne rabi, oz. če bi ga že rabil, pa ne vozim se tako dosti. Vi eni pa očitno letati sem ter tja in vam prav pride. Tako da je to od človeka odvisno.
Drugače me pa prav zanima koliko teh turbačev se tako vozi, kot sem zasledil na raznoraznih forumih....1min utekavanje oz. do optimalne temperature motorja, 1minute hlajenje po normalni vožnji ter vožnja do 2000rpm za daljšanje živ. dobe turbine... mogoče na začetku in mogoče 1/3.. da o kakih testnih RS-ih niti ne govorim
Pa je treba to sploh delat pri današnjih turbačih? Piše to kje v knjižici? Mislim da ne, bom pa prečekiral ko dobim avto.
ti povem iz mojih oldschool turbo izkušenj, če tega ne boš počel boš hitreje pač menjal turbino in ostalo kar bo prineslo zraven. Motor je še vedno motor, turbina je še vedno turbina, za novega RS ne vem, vsaj stari ima mitsubishijevo turbino kot je vgrajena na volvotu '94...pa je RS ven prišel 10-12 let kasneje?
iz izkušenj se učimo, tud ti se boš če boš zlorabljal avto in pač neboš v zakup vzel da imaš turbača ki rabi malo drugačno nego oz. delo z njim.
iz izkušenj se učimo, tud ti se boš če boš zlorabljal avto in pač neboš v zakup vzel da imaš turbača ki rabi malo drugačno nego oz. delo z njim.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
OFF: Jaz sem edino povedal kako bi sam naredil. Pomoje je pa ceneje kupit en avto za 500€ ki se ga da dobit dokaj dobrega in brez rjavine, ga registrirat (pa magar ga čez poletje odjaviš) kot pa feltne 18 col in zimske gume. Pa še vedno prideš dlje po snegu z enim starim cliotom 1.2 kot pa s tem rs-om pa naj ma elektronike kolikor hoče.
ON: Drugač gume kot pravim si dobil zelo poceni. S felgami je pa malo težko ker redki proizvajalci garantirajo da bo šla gor čeprav razmak in vse štima zarad prvih čeljusti. Za vsake feltne vprašaj če so homologirane za ta avto, če niso pol je to bolj tak. Pol najbolj da jih probaš na avto in ne kupuješ na slepo.
ON: Drugač gume kot pravim si dobil zelo poceni. S felgami je pa malo težko ker redki proizvajalci garantirajo da bo šla gor čeprav razmak in vse štima zarad prvih čeljusti. Za vsake feltne vprašaj če so homologirane za ta avto, če niso pol je to bolj tak. Pol najbolj da jih probaš na avto in ne kupuješ na slepo.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
točno tako...zakaj sm pol kupu rs-a? zato, da bo parkiran v garaži? to bo toFigo napisal/-a:Skoda je človeka, ne avta. Avto kupi lastnik in ne obratno.
Avto je, da se fura-v vseh razmerah in je tako tudi narejen. Ce ga butnes, ga pac butnes...pleh je pleh. Neb se pa zaradi tega fural v 15 let stari kanti....!
tut če bi mel ne vem kok placa, pa ne vem kok dnarja nebi šel kupovat avta za zimo...pa sj ni iz cukra, da se bo stopu na snegu

Ja vsak ima zase prav.Alonso napisal/-a:točno tako...zakaj sm pol kupu rs-a? zato, da bo parkiran v garaži? to bo toFigo napisal/-a:Skoda je človeka, ne avta. Avto kupi lastnik in ne obratno.
Avto je, da se fura-v vseh razmerah in je tako tudi narejen. Ce ga butnes, ga pac butnes...pleh je pleh. Neb se pa zaradi tega fural v 15 let stari kanti....!![]()
tut če bi mel ne vem kok placa, pa ne vem kok dnarja nebi šel kupovat avta za zimo...pa sj ni iz cukra, da se bo stopu na snegu
Mi je pa skrajno smešno, ko so se nekateri npr. spotikali ob moj morebiten nakup 1.800€ vrednega avspuha, kako se ne splača in nevem kaj... se pa tle ne spotaknejo ob dejstvo, da zimske gume v 4 mesecih, kolikor traja sezona, +80% časa voziš na +10°C in 4x na zasneženi cesti... mi tle pravimo le, da je bolj rentabilno/ceneje za tiste 4x na leto kupt ena jetra od avta z zimskimi gumami, kot pa 18" zimske, po možnosti z ekstra platišči, pa če pol tist avto takoj po breg zaženeš...
...meni bo npr. avspuh ostal, drugim klio 1,2, tretjim lada niva..., vam gume ne