Alpine CDE 9882Ri problem

Vse o ozvočenju avtomobilov
Uporabniški avatar
HrCk
Kraj: Šentjernej

Odgovor Napisal/-a HrCk »

Pozdravljeni

No da nebom nove teme odpirou bom kr tuki napisu,pa upam da avtorju ne smetim teme ? :oops:

No problem je naslednji oz. mislim da mam enak problem kot sam avtor in seveda ko hočm radio mal navit začne tut osvetljava pri radiu mal utripat pa pol sam od sebe kr crkne( pa se pol pržge nazai) kokr da nima dost moči :shock: :mad: :roll: kva bi blo to ?..zdej me pa zanima če bi mi znau kdo pomagat preden avto predstavim na forumu :oops: :lol: .
Gre se pa za radio: Alpine CDE-9880R

Lep pozdrav in hvala že v naprej.
Uporabniški avatar
NejcZ
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a NejcZ »

Čudno da mate take probleme z tem, js mam 9882Ri že kako leto in pol, pa ne da je kdaj crknil, še zaštekal ni nikoli na kakršenkoli način 8)

pardon za off^^
Koncar
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Koncar »

Ja sej mi kolegi isto pravjo,da so sam prklopil pa je delal, ma tut en 9880R pa mu dela u nulo use. Nevem kaj bi blo to, jest sm sicr zdj vezu pač lev zvočnik na desnga, da sta oba na desnem kanalu, levga mam pa frej, ker če ga prklopm hreščijo usi zvočniki, če pa unga vežem, mi pa vn meče. probu bom zdj še na maso ga vezat, če se mogoče iznič tko. sporočim k zrihtam.
Uporabniški avatar
HrCk
Kraj: Šentjernej

Odgovor Napisal/-a HrCk »

nvem kva je to..hmm...am jst trenutno mam zaenkrat še oroginalne in pac vem da nemorjo velik od sebe dat vn( do 14 glasnosti nekak normalno ne hrsci nc) ,sam ko bom nabavu druge pa k bom lahk naviu da nebi radijo crkvou:(...

Lp.
Odgovori