tale rs ma okol 200 konjev, sma ga gledala z sash-u, pa tud vse ma račune kar je bilo noter v motor zmetanih delov, tud graf in ostale stvari ko je bil na dynu....drgač pa avto zelo lepo ohranjen, original pragi so tud gor na avtu, sam te dol vržeš pa maš spodi original plastične, avto 1a. tist ko bu kupu bo zlo vesel lhka...
tale rs ma okol 200 konjev, sma ga gledala z sash-u, pa tud vse ma račune kar je bilo noter v motor zmetanih delov, tud graf in ostale stvari ko je bil na dynu....drgač pa avto zelo lepo ohranjen, original pragi so tud gor na avtu, sam te dol vržeš pa maš spodi original plastične, avto 1a. tist ko bu kupu bo zlo vesel lhka...
No tukaj je avto predstavljen skozi predelave in je res kvalitetno predelan
Sem si tudi sam ogledal avto ko je bil lastnik naključno pred mojim domom z kolegom in je res notranjost kot zunanjost lepo ohranjena samo prage dol in je bomba za ta denar =)
No tukaj je avto predstavljen skozi predelave in je res kvalitetno predelan
Sem si tudi sam ogledal avto ko je bil lastnik naključno pred mojim domom z kolegom in je res notranjost kot zunanjost lepo ohranjena samo prage dol in je bomba za ta denar =)
Da še jst komentiram, lastnika VaLe-ta sem poznal k si je lastil tega cliota že par par let nazaj, pol je kupo nisana 350 z če se ne motim.
To je že TRETJIČ da nekdo prodaja omenjene feltne, ampak pazi to! Vsakič so drugačne slike in vsakič drugačna tel. številka, ki pa sploh ni taprava! Danes spet kličem in tip pravi da sem že 4. ki je klical, da on nič ne prodaja in je verjetno napaka. Tudi na online kontakt ne odgovarja.
Da ga dobim kurca, ma da mi jih da napol zastojn!
Tko da, NE KLIČITE, ker ma tip verjetno že dost tega da ga kličejo za nekaj kar sploh ne prodaja