Spodaj napisano je mišljeno tudi za ostale, ki ne vejo kaj bi kupili...
V R5GTT se bi naj (vsaj po spominu) tudi točilo 15W50. Jst v svojo GTT zadnji 2 sezoni točim Valvoline VR 1 Racing 5W50, drugo leto ga bom (brez posebnih razlogov) zamenjal za Mobil 1 Rally Formula 5W50. Ampak ti teh dveh olj nisem predlagal, ker si napisal da je preredko. Meni sicer ne izginja čez kakšne čudežne luknje, ampak je res da imam praktično "nov" motor.
Zaradi tvoje želje po bolj gostem olju sem ti predlagal tega 10W60 od Castrola. To trenutno vozi "naš" Grega na svojem Cliu 16V/F7R, in se obnese. Višji tlak, manjše temperature. Ampak močno dvomim, da ti rabiš takšno olje

.
Glede Castrola ali katerih drugih znamk je tako kot pri avtomobilih, vsak hvali svoje, kaj je pa dejansko dobro ali slabo je pa težko vedeti

. Je res da Castrol uporablja zelo malo detergentov in se zato ob dolgotrajni uporabi svetuje še naprej uporabljati Castrol, ker ti lahko drugo olje preveč sčisti motor in zapaca kanale ipd.. Drugače nekih hudo dobrih stvari o Castrolu res ni ravno slišati, ampak konkretno ta Castrol Edge (brez sport) bi naj bil res OK (za takšno ceno!). To olje se uporablja za M modele bavarcev. In to NI Castrol Edge Sport prej Castrol (formula) RS, ki je dosti slabši.
Je pa cela znanost o teh oljih in priznam nisem dosti pameten, da bi se dobro spoznal na njih

. Poleg temperatur ozračja je odvisno od same uporabe avtomobila oz. temperature olja, ki ga dosega med vožnjo. Brez tega dvomim, da ti bo kdo svetoval "pravilno" olje.
V osnovi bi se naj za avto uporabljala gradacija, ki jo predpiše proizvajalec, torej v tvojem primeru xW50, čeprav so recimo takšna olja primerna za dirkaška zlorabljanja je verjetno Renault že vedel zakaj takšno olje

.
Bi pa bilo idealno, če bi olje menjal posebej za zimo/poletje in potem navadno vožnjo/vožnjo za izživljanje,...
Jst osebno bi potem namesto 5W50 raje točil 10W60 kot pa 10W40 (ampak pri meni moja 5ka, ko je v uporabi, mora delati pod bolj mučnimi pogoji). Je pa tudi res, da bi moral biti 10W40 za tvoje (oz. vsakdanje) pogoje uporabe povsem zadosti, ampak ob priganjanju to olje ne bo dobro. Tako kot 10W60 ne bo dobro oz. najboljše ob počasni vožnji

.
So pa olja z velikim razponom (recimo 10W60) bolj občutljiva in hitreje razpadejo, zato se bi naj to olje menjalo prej (recimo 5-10k km odvisno od kvalitete olja).
Aja da ne pozabim ELF-a. Redno ga točim v avte za vsak dan, tudi v "sporte" sem ga. Olje ni slabo, po nekaterih testih je dobro

(če kdo najde kak pameten test kar na plan z njim, recimo:
http://www.animegame.com/cars/Oil%20Tests.pdf).
Pri ELFu me zelo moti, da ne podajajo podatka HTHS (tega podatka ponavadi ne podajo znamke slabših/povprečnih olj).
Če vseeno želiš ELF potem kupi ELF Racing HTX 825 ali pa HTX 805, ampak ne vem kje ga boš dobil

. Če si resen se lahko zmenimo za kak group buy.
Sem šel še enkrat prebrati kaj sem napisal.... V bistvu sem po nepotrebnem preveč zakompliciral. Malo počakaj, sem prepričan, da bo še naprej v prodaji Elf competition/exellium 10/15W50

.
Lahko pa kdo, ki se je bolj poglobil v olja kaj pametnega napiše.
LP, Primož