Renault 19 16v. ... FOR SALE...

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Dalli
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Dalli »

sunko napisal/-a:ah za zimo bojo dobre :P bolj k zarjavele :D ,original pa pridejo čez zimo na novo barvane v belo..

ja pust mi cifro na pm pa te pokličm k bom v kranju kej :wink:

ewo še plan za 2011

-Sprednje amortizerje stršati
-Spredaj ojačana ojačitev med košarami
-Zadaj ojačitev zgoraj med košarami in spodaj med rokami
-Mogoče barvati sprednji del ker je vs popikan od kamenčkov :x
-Barvanje alu platišč v rally belo
-Distančniki zadaj 1cm
-Rumene meglenke
-Espace podaljšek ali od lagune
-Cold air intake
-Nove gume(yokohama prada ali toyo proxers mogoče r888 za na pisto)

to je pa to :wink:

pa še en photoshop

Slika

Lp
Plani so ok, za distančnike daš lah tud večje, jst sm meu na bivši 19ki spredaj 2cm zadaj pa 3 pa je blo use cool. Za gume se pa splača mal oko vržt na Toyo R1R sm jih meu na 19ki, men osebno so ble idealne, pa takrt sm jih dobu zlo pocen dimenzija 195/50/15 je biu kos cirka 55€

Tok z moje strani :wink:

Lp Dalli
RENAULT 19 16V

Slika
Uporabniški avatar
sunko
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a sunko »

@Deniss aja kje pa si furu za mano ? :)

Drgač pa 1cm bo kr zadosti ker sem rad varen :wink:

@Dalli ja sem mel Toyo R1R na crx-u pa so mi ble premehke, res da ko so segrele so blile zakon,bom drugo leto probal prado pol bom pa vidu :wink:

Lahko nrdim en meet v petek,pridem rade volje pa rečemo kako :D
Deniss

Odgovor Napisal/-a Deniss »

U Lahovčah si glih zavil levo pri Ambrožu, bil sem pa v avtobusu za tabo :lol:
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

LEpa 19ka plani so pa tud super :) Bele veternice so res zakon, sam mogoče so clo lepše brez pokrovčkov.

Brez
Slika
z
Slika
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
VentilaR
Kraj: Kranj - Radovljica

Odgovor Napisal/-a VentilaR »

tele feltne so top! =) mam 16col na svojmu cliotu, tud brez pokrovčkov.. no ja enga mam če ti bo kej pomagalo :mad: drgač pa, čim več srečnih kilometrov :wink:
Uporabniški avatar
Dalli

Odgovor Napisal/-a Dalli »

VentilaR napisal/-a:tele feltne so top! =) mam 16col na svojmu cliotu, tud brez pokrovčkov.. no ja enga mam če ti bo kej pomagalo :mad: drgač pa, čim več srečnih kilometrov :wink:
16ke so že od megana, so si pa dost podobne pa men osebno so 16 od megana dost lepše, ampak v obeh pogledih in pri 15 coll(r19 16v) in 16coll(megan 2.0 16v) so mi feltne lepše z pokrovčki 8) :D
RENAULT 19 16V

Slika
Uporabniški avatar
Gregc
Kraj: nekje na vrhniki ;)

Odgovor Napisal/-a Gregc »

Živjo, ste kupili 19ko iz viča? če je to ta k jaz mislim sem bil nekaj časa zainteresiran za nakup te 19ke, vendar me je minil nakup ko sem se srečal z lastnikom avtomobila. odbijači so komaj se držali, bili čisto razmajani , pri speljevanju je nekaj čudno pokalo pri motorju, gume so bile že dost obrabljene, zadnje gume so imele znake vožnje pod ročno zavoro oz drifting, ročica menjalnika se mi je na testni vožnji snela in prav nič nisem bil grob z njo, blatniki so bili amatersko popravljeni. pozabil sem še nazadnjo levo zavoro, ni delala čeprav je rekel da je bilo vse komplet menjano.. zaupaš kok ste dali zanjo?

lp grega
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

Gregc napisal/-a:Živjo, ste kupili 19ko iz viča? če je to ta k jaz mislim sem bil nekaj časa zainteresiran za nakup te 19ke, vendar me je minil nakup ko sem se srečal z lastnikom avtomobila. odbijači so komaj se držali, bili čisto razmajani , pri speljevanju je nekaj čudno pokalo pri motorju, gume so bile že dost obrabljene, zadnje gume so imele znake vožnje pod ročno zavoro oz drifting, ročica menjalnika se mi je na testni vožnji snela in prav nič nisem bil grob z njo, blatniki so bili amatersko popravljeni. pozabil sem še nazadnjo levo zavoro, ni delala čeprav je rekel da je bilo vse komplet menjano.. zaupaš kok ste dali zanjo?

lp grega
Sm mu že jaz napisal, ker sem jo tud jaz šel gledat. Sicer ne tako podrobno, samo je bla boga...sploh glede na to, da je hotel zanjo 900€ takrat...
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
sunko

Gregc napisal/-a:Živjo, ste kupili 19ko iz viča? če je to ta k jaz mislim sem bil nekaj časa zainteresiran za nakup te 19ke, vendar me je minil nakup ko sem se srečal z lastnikom avtomobila. odbijači so komaj se držali, bili čisto razmajani , pri speljevanju je nekaj čudno pokalo pri motorju, gume so bile že dost obrabljene, zadnje gume so imele znake vožnje pod ročno zavoro oz drifting, ročica menjalnika se mi je na testni vožnji snela in prav nič nisem bil grob z njo, blatniki so bili amatersko popravljeni. pozabil sem še nazadnjo levo zavoro, ni delala čeprav je rekel da je bilo vse komplet menjano.. zaupaš kok ste dali zanjo?

lp grega
Zdravo!

Ja to je ta avto z viča :wink:
Za nakup tega avta sem se odločil zato ker me niso te stvari motile,glavno pri tem avtu mu je bilo da motor dela super in da je notranjost ohranjena v nulo.
Kar se tiče zunanjosti obrobe in odbijači to mi ni noben problem upasati v nulo in privariti nove obrobe in jih pobarvati :wink:
Pri motorju je pokalo zato ker je bil levi nosilec motorja fuč,ročka za prestavljanje je zalimana :lol:

Drgač pa glede gum se ne čudim ker so zadaj 03 letnik da do obrabljene spredaj pa 07 :wink:

Na avto sem uložil že kar nekaj denarja tako da je glede motorja in podvozja brezhibna,čakam pa da bo konec zime in da se spravim na lepotne popravke :wink: Tako da bo še zunaj kot iz tovarne :wink:
dobil sem jo pa dokaj ugodno glede na to da je sprva hotel 900€ oz že pred tem 1500€ :wink:

Lp
Uporabniški avatar
Gregc
Kraj: nekje na vrhniki ;)

Odgovor Napisal/-a Gregc »

Lepo lepo, men jo je ponujal za 800e, sicer jaz jo nisem uzel zaradi tega,ker nimam kaj dost možnosti da rihtam avto ker sem v bloku doma, zraven sem pripeljal še majstra ki je avto malo bolj pregledal in mi je rekel da bi moral vsaj še enkrat tolko vložiti vanga da bi bil avto v dobrem stanju, poznate kako ventilarco ki se prodaja tod okoli? še vedno mi je 19ka z f16e motorjem number 1 in si jo zelo želim imeti:)
Uporabniški avatar
sunko

sej veš kako je s tem avti,težko je dobiti dobrega :wink:
Uporabniški avatar
sunko

Ewo avto je opremljen za zimo :lol: :roll:

Slika

Slika

Slika

Lp 8)
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Haa, tale lip čist hudo izpade. Prov popestri železnjake! :D
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Dej spredi še podaljšek od Lagune 1! 8)
Slika
Uporabniški avatar
sunko

Waxxx napisal/-a:Dej spredi še podaljšek od Lagune 1! 8)
Je v planu za drugo leto spomladi ,od lagune še rajši pa od espaca :)
Zaklenjeno