Imam renault 5.. Menjal sem vse svečke in še vedno 2. cilinder ne dela. Iskra pride do svečke, tako da nevem v čem je problem.
A ima kdo kake izkušnje s tem problemom?
En cilinder ne dela
-
bluerunner
- kable nisem menjal.. ne vidim problema v tem, ce iskra pride do svecke.. nisem pa gledal kako mocna je v primerjavi z drugimi.. a je mar mozno, da je preslaba in da ne pride "skozi" svecko?
- bil je moj sorodnik pri meni na obisku, je mehanik - dela na peugeot servisu.. pa je na hitro dal pokrov motorja dol in samo nastelal ventile.. za vec dela pa zal ni imel casa..
za kompresijo pa nevem.. to moras it h mehaniku zmert.. bojim se ga pa przgat brez svecke, da ne bi blo kaj narobe?
- vodo sem dolil en mesec nazaj, ampak cisto malo.. pomoje ne pije vode..
- bil je moj sorodnik pri meni na obisku, je mehanik - dela na peugeot servisu.. pa je na hitro dal pokrov motorja dol in samo nastelal ventile.. za vec dela pa zal ni imel casa..
za kompresijo pa nevem.. to moras it h mehaniku zmert.. bojim se ga pa przgat brez svecke, da ne bi blo kaj narobe?
- vodo sem dolil en mesec nazaj, ampak cisto malo.. pomoje ne pije vode..
evo sedaj sem se vrnil iz ekspirimentiranja..
ubistvu dobro delata samo 3. in 4. cilinder..
1. skoraj nic oz. kdaj pa kdaj se zacuti majhen upad moci ko dam stran kabel..
2. cilinder dela se slabse kot 1.
kabli niso problem, ker sem menjal kable iz 1. na 4. in iz 2. na 3. cilinder in je isto..
sem primerjal iskre pa so skoraj povsod iste.. oz. mogoce malce slabse na 1. in 2.
preveril sem tudi nivo vode in je na minimumu.. hm.. sedaj sem pa ze malce v skrbeh, ker nevem ali pije tudi tekocino, ali pa sem takrat dolil premalo vode
ubistvu dobro delata samo 3. in 4. cilinder..
1. skoraj nic oz. kdaj pa kdaj se zacuti majhen upad moci ko dam stran kabel..
2. cilinder dela se slabse kot 1.
kabli niso problem, ker sem menjal kable iz 1. na 4. in iz 2. na 3. cilinder in je isto..
sem primerjal iskre pa so skoraj povsod iste.. oz. mogoce malce slabse na 1. in 2.
preveril sem tudi nivo vode in je na minimumu.. hm.. sedaj sem pa ze malce v skrbeh, ker nevem ali pije tudi tekocino, ali pa sem takrat dolil premalo vode
Dobro bi blo kompresijo zmerit. Zgleda da bo treba večji poseg.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG