5 GTT napisal/-a:Ne v folijo ne, v prava karbonska vlakna..
Poglej v forum prodam kar sem pravkar objavu, je nekaj slik kako zgleda
sem videl une fotke. uno si ti napravu? vsa ti čast. boma se zmenla za posel midva. sam da dobim idejo, kaj vse bom dal oblečt v karbon takih mojstrov manjka
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
5 GTT napisal/-a:Ne v folijo ne, v prava karbonska vlakna..
Poglej v forum prodam kar sem pravkar objavu, je nekaj slik kako zgleda
sem videl une fotke. uno si ti napravu? vsa ti čast. boma se zmenla za posel midva. sam da dobim idejo, kaj vse bom dal oblečt v karbon takih mojstrov manjka
Da nebi zdaj hotu celega Cliota v carbon
Sem najdu eno slikco kjer je znakec, sam ni neki dobro vidt..
Je pa nekaj stvari s čimer sem se zadnje čase ukvarjal tudi na FB- poiščite ALANSport in seveda kliknite "všeč mi je"
Deli R5/GT turbo- 041687548
nightmare napisal/-a:Ja kje mam pa dnar.
Ne znakce bi dau le zato, da se znebim teh pobarvanih katere imam sedaj in morm zadnje napise večkrat popravljat.
Joj nightmare nehi sam jokat no Za znakce ni problem, še boljše če so pobarvani(jih ni treba meni Za napise pa ne vem če bi se lotu ker je preveč picajzlastega obrezovanja in piljenja, tako, da bi blo meni preveč dela, tebi pa predrago Lahko se zmeniva da ji jih poflikam, pa da si jih pol sam obdelaš.., sam uspeha ti ne zagotavljam
Deli R5/GT turbo- 041687548
No sej to je, za prednji znakec sem tudi sam že imel dogovorjeno a ni bilo varjante za zadnja dva napisa. Zdej da bi mel pa mal tko pa mal tko pa ne pride v poštev.
No sej časa bomo mel zdej celo zimo za razmišlat pa bomo kej doštudiral.
jst sm se tko odloču... spomladi se bova zmenla za prvi znak, in une dve lajšti v armaturki(na sredini). za naprej bi pa še verjetno dal pokrovčke stranskih ogledal
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.