Žarnice h1, h4, h7.. XENON itd...

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
mateichk
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a mateichk »

Mel sm jih cca pol leta not dokler mi jih ni skurlo... Ne rabiš pa nobenih relejev ;) kupu sm jih pa v arhotu v trbovljah :D sicer mam lečo ne parabole tko da možno da je v tem razlika. Kolega na coupeju ma pa 100W not in tut nobenih problemov in jih ma že en let notr...
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Evo js sm bil v isti štacuni kot pred dobrim letom in kupil iste žarnice, tako da mam zdj eno viška fajn za takrat ko druga crkne..

Morm pogledat kok so res W. ker svetjo ful močno glede na to da so to neke bele kitajske..
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

gagi´d hype napisal/-a: Morm pogledat kok so res W. ker svetjo ful močno glede na to da so to neke bele kitajske..
In ugotovili smo da so "samo" 55W, svetijo pa hudičevo dobro! :D
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

gagi´d hype napisal/-a:Evo js sm bil v isti štacuni kot pred dobrim letom in kupil iste žarnice, tako da mam zdj eno viška fajn za takrat ko druga crkne..

Morm pogledat kok so res W. ker svetjo ful močno glede na to da so to neke bele kitajske..
Povej kje si jih kupu pa katere so. Jaz lih nabavljam, ker sem zelo nezadovoljen s temi k jih mam...
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Kupil sem v kozjem, v eni taki štacuni z avto-robo

Orosh pa je včeraj govoril da se dajo tudi tu nekje dobit... sam nevem točno kje.. :?
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

Jaz sem jih videl kakšno leto nazaj pri lokalnem vulkanizerju, podobne imajo tudi v intersparu v cityparku.
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

gagi´d hype napisal/-a:Kupil sem v kozjem, v eni taki štacuni z avto-robo

Orosh pa je včeraj govoril da se dajo tudi tu nekje dobit... sam nevem točno kje.. :?
firma?
Uporabniški avatar
gagi'd hype

maš tut v prvem postu :wink:

http://www.sumex.com/url
Slika
Odgovori