Žarnice h1, h4, h7.. XENON itd...

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Žarnice h1, h4, h7.. XENON itd...

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Evo čist ko ker so mi žarnice crknale, pa ker nimam pojma katere so dobre/slabe, me res zanima kaj uporabljate, recimo kaj komu bolj ustreza in seveda funkcionalnost...

Ok js mislim da imam h7 notri, nazadnje sem kupil od tele firme in so mi svetile uredu, samo je bila kratka doba, cca dobro leto.

Potem sem na BMW forumu najdu en test, kater mi sicer ne pove dost ker ne znam nemško :oops: :lol: če bo kdo drug kej več razvozlal...

Verjetno bom kupil zadevo bolj v smislu izgleda kot funkcionalnosti, k mi je prov lepo če belo sveti, bi pa poiskal ene k majo dost vlko sbvetilnost.. :wink:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
matey18
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a matey18 »

Ni ga čez xenon. Mam ze 2 let na Thalii pa še nobenih problem s polcaji ker vem da bojo takoj folk napadal glede tega. So me že ustavlal pa gledal avto pa noben ni nc reku. Tut za puntota sm zdj nabavu H7R spustil luči za 1 točko pa ne sveti nobenmu v glavo pa nič (preverjeno) ker če bi bi jih takoj dol vzel.
Prej sm se pa en let jebu pa nabavlu žarnice ki naj bi svetle belo pa potem niso al pa so takoj pocrkal in s tem zapravu cel premozenje.

Enkrat xenon always xenon :wink:
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Re: Žarnice h1, h4, h7.. XENON itd...

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Če je vse vredu z napajanjem in žarometom naj žarnice nebi crkovale prav pogosto.
H7 pri našem Cliu zdržijo dobra 3 leta, na Twingu imam pa še prve H4 zaenkrat dve leti.
Slika
Uporabniški avatar
matey18
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a matey18 »

Ja ampak on hoče da dobr izgleda to so pa razne night braker ipd ki naj bi svetile belo crkujejo pa kot po tekočem traku zaradi večje svetilnosti od navadnih.
Uporabniški avatar
Morphy

Odgovor Napisal/-a Morphy »

Men na Meganu H7 crknejo po 4 mesecih, pa ni važno al daš noter one poceni za 5 eurov al pa neke drage za 40 :)
Uporabniški avatar
drejc88
Kraj: trbovlje

Odgovor Napisal/-a drejc88 »

Morphy napisal/-a:Men na Meganu H7 crknejo po 4 mesecih, pa ni važno al daš noter one poceni za 5 eurov al pa neke drage za 40 :)
obisk dobrega avtoelektrikarja bo rešilo problem :wink: očitno je nekaj narobe z lajtngo.
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

drejc88 napisal/-a:
Morphy napisal/-a:Men na Meganu H7 crknejo po 4 mesecih, pa ni važno al daš noter one poceni za 5 eurov al pa neke drage za 40 :)
obisk dobrega avtoelektrikarja bo rešilo problem :wink: očitno je nekaj narobe z lajtngo.
Ja mogoče te bremz lajtnga jebe kaj!
bluerunner

Odgovor Napisal/-a bluerunner »

Jaz sem imel v Laguni kakšne pol leta tiste ta hude philipsove pa moram rečt, da zadeva zelo dobro sveti, ampak na žalost samo kakšne pol leta pol pa crknejo. Sedaj sem kupil NARVA, gor piše +30% pa se res pozna. Imam jih pa kakšne 8 mesecev. Niso pretirano drage, 24€ obe pa dobro sveti. Imajo pa tudi Narva +50% ampak so dražje. Ko bodo te crknile bom pa tist kupil.
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
Uporabniški avatar
Laky
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a Laky »

bluerunner napisal/-a:Jaz sem imel v Laguni kakšne pol leta tiste ta hude philipsove pa moram rečt, da zadeva zelo dobro sveti, ampak na žalost samo kakšne pol leta pol pa crknejo. Sedaj sem kupil NARVA, gor piše +30% pa se res pozna. Imam jih pa kakšne 8 mesecev. Niso pretirano drage, 24€ obe pa dobro sveti. Imajo pa tudi Narva +50% ampak so dražje. Ko bodo te crknile bom pa tist kupil.
Kje se pa nabavi te +50%močnejše,če ni skrivnost?

lp Laky
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Ja samo te 50% močnejše so 100W. Lahko da ti bo skurilo parabole.
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Če piše +50% ne pomeni da so 50% močnejše, to so le komercialne oznake :wink:
Slika
bluerunner

Odgovor Napisal/-a bluerunner »

Laky te ta močnejše imajo sem kupil v Fermi v Radomljah (trgovina z avtodeli).

Schik Narva +50% pomeni samo, da imajo izboljšano svetilnost, po moči so pa 55/60 W torej klasika. :wink:

Ja pa nebi vedel od kje potem dobijo tistih dodatnih 50+ na svetilnosti :smt019
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
Uporabniški avatar
Laky

Hvala bluerunner
Uporabniški avatar
mateichk

Odgovor Napisal/-a mateichk »

osebno sem imel narva range power white 85W v meganu II in sveti zelo lepo belo pa še svetilnost je dobra ;) so pa mislim da 27€ par
Uporabniški avatar
Laky

mateichk napisal/-a:osebno sem imel narva range power white 85W v meganu II in sveti zelo lepo belo pa še svetilnost je dobra ;) so pa mislim da 27€ par
Samo,če so 85w pol je treba še releje namestit pred žarnice,da ne skuriš volanskega stikala!?
Koliko časa si jih mel montirane,in kje si jih nabavil,ker vidim ,da sva z istega konca?

lp Laky
Odgovori