avtu se je dobesedno zmešalo - R Scenic 1.6 16V l.99 ph-2
Mislim da imava podoben problem. Problem je v računalniku UCH ki je za varovaklami.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
pri šipi ti pride voda po glavnem kablu iz motornega prostora direkt do uhc-ja,in ga lepo sežge..
men je isto naredlo na meganu.
rešitem- menjava z drugim.
če gledaš rabljenega mora bit od avtomobila z istim motorjem ter identičnio opremo. plus tega da moraš dobit še daljinec od vrat.
jaz sem imel cele kolobocije s tem.
men je isto naredlo na meganu.
rešitem- menjava z drugim.
če gledaš rabljenega mora bit od avtomobila z istim motorjem ter identičnio opremo. plus tega da moraš dobit še daljinec od vrat.
jaz sem imel cele kolobocije s tem.
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več 
Evo zadeva rešena. Bil sem pri enem štromarju ki že en cajt rihta el. napake na Renaultih in tudi iz servisa k njemu vozijo ko ne vejo kaj.
Diagnostika: pri priklopu motorčka za zadnji brisalec sm skuru UCH in motorček
Rešitev: sreče sicer več ko pameti, ampak UCH ni bil popolnoma uničen in je nekak zalotal skurjen čip nazaj gor in prodal še drug motorček ki je za ta avto. Strošek 100€ z motorčkom vred (motorček 30€). Srečen ko radio da ni treba vsega menjat.
Razlika v motorčku? Eden deluje tako da stalno dobiva tok dokler senzor ne zazna da je v osnovnem položaju, drug pa deluje tako da dobi tok samo na začetku do stikala, kasneje ga pa napaja stikalo dokler se ne vrne v osnovni položaj.
Motorček je pa na videz isti.
Diagnostika: pri priklopu motorčka za zadnji brisalec sm skuru UCH in motorček
Rešitev: sreče sicer več ko pameti, ampak UCH ni bil popolnoma uničen in je nekak zalotal skurjen čip nazaj gor in prodal še drug motorček ki je za ta avto. Strošek 100€ z motorčkom vred (motorček 30€). Srečen ko radio da ni treba vsega menjat.
Razlika v motorčku? Eden deluje tako da stalno dobiva tok dokler senzor ne zazna da je v osnovnem položaju, drug pa deluje tako da dobi tok samo na začetku do stikala, kasneje ga pa napaja stikalo dokler se ne vrne v osnovni položaj.
Motorček je pa na videz isti.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Pajkica, ti maš verjetno tudi z računalnikom probleme. Če ti zadeva občasno dobro dela pol še maš nekaj šans da poceni skozi prideš, ker ko bo enkrat fuč pol ti ne bo poceni. Daj čim prej pogledat. Če ti res zamaka kje, bo lahko samo slabše.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG