Vgradnja parkirnih senzorjev v novi Clio

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
Tomaz26

Vgradnja parkirnih senzorjev v novi Clio

Odgovor Napisal/-a Tomaz26 »

Pozdravljeni,

naročil sem Renault Clio 1.2 TCE z ESP, ki ga dobim v začetku decembra. Glede na to, da stanejo originalni parkirni senzorji kot dodatek 360 EUR se
za njih nisem odločil, sem pa na internetu našel že ogromno ponudbe od 30(žični) do 100 EUR(wireless). !

Jih je kdo vgrajeval? Lahko to namestim sam, ali je boljše peljati h kakšnemu mehaniku in kakšna je približno cena za vgradnjo? Upam, da v tem primeru ne
izgubim kakšne garancije?

hvala

Tomaž
Tomaz26

Odgovor Napisal/-a Tomaz26 »

anyone?
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

Kokr sm jzt vidu montažo teh senzorjev je tko da je fajn odbijač dol potegnt, da se navrtajo luknje not, pol pa spelješ kablovje v kabino, en kabel se veže na rikverc. ni tak bav bav za zmontirat. Kar se pa garancije tiče pa nebi vedu, pomoje nebi smel bit problema
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
NejcZ
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a NejcZ »

Za garancijo pomoje ni problema. Če nimaš dveh levih rok sam zrihtaš vse v kaki uri, ti senzorji so čist simpl za montažo, sam fajn si je mal več časa vzet za vrtanje lukenj da vsaj lepo zgleda :D
Uporabniški avatar
Gregc
Kraj: nekje na vrhniki ;)

Odgovor Napisal/-a Gregc »

jaz ko sem delal na renault sevisu sem imel priliko pomagati kako se vgrajujejo park senzorji, kablovje se poveže v kabino ter rikvec žičko, potem ko sem snel odbijač so kižci označeni na notranji strani kjer pridejo park senzorji, simpl kot pasulj, le previden moraš biti da ne zvrtaš prevelike luknje, take svedre imajo ponavadi ličarji(jaz sem si ga pri ličarju sposodil)
Lp Grega
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

to lahk sam nardiš, potrebn sveder imaš zraven,
poišči si mere od original vgrajenih senzorjev, potrebno snet odbijač , morš pa pazit, obvezno morajo biti pod pravim kotom !!!!!
drugače ti bo piskalo po nepotrebnem

http://www.bolha.com/oglas1272682737/sp ... lo-ugodno-
http://www.bolha.com/oglas383719343/par ... lej-lp108-
Odgovori