končno naprodaj 2.0 16v turbo kit za clio 2

Modifikacije vozil
Uporabniški avatar
naliM

Mobikrog offtopic

Odgovor Napisal/-a naliM »

mloncar napisal/-a: tole bo mal offtopic:
to je delna resnica! v 1. novembrski stevilki Avtomagazina so testiral 12 avtomobilov na mobikrogu (skupaj cez 2000KM) in med njimi je bil tudi Megane RS! samo eno pomankljivost so napisal za ta avto in to je, da se ne da cist ESPja izklopi in so mel s tem probleme, ker ce se je prehitr v ovink prpelu, je se vedno elektronika posredovala, ceprav to ni bilo zazeljeno! drugace so ga zelo pohvalal, motor zelo dober, lega tudi, peljal pa je 1:13.5 (tuki nekje), kar je zelo, zelo hitro za avto s sprednjim pogonom (rekord ima ena hrvaska integra nekje malega cez 1:13).. ..za primerjavo clio 182 pelje 1:15.00, tko de ne mores rect de ni kaj presenetljivega!
kokr so napisal, ce bi se pa dal 100% izklopit ESP in vsa pomagala pri legi na cesti, bi peljali pod 1:13!!!
Glede sprednjega pogona in casov. Megane RS ima do sedaj po mojih informacijah najboljsi cas za avte s sprednjim pogonom in s cestnimi gumami - 1.13.10.
Do takrat je najboljsi cas tudi bil v lasti Renaulta ;) - z mojim R5 GTT sem poleti peljal 1.13.30, a se da se vsaj sekundo hitreje (po prvih par krogih mi je sel modul vziga in mi avto ni vec pravilno nastavljal predvziga, kar se je precej poznalo na moci).
Hrvaska Integra s profi voznikom je takrat vozila malo slabse case, se je pa prav tako govorilo o tem, da ima najboljsi cas 1.13.30.
Samo za informacijo - Smrdelj naj bi se s svojim dirkalnim Cliom RS in slick gumami peljal cas 1.09.xx!

LP,

Milan
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

milan, oproscam se ti za mojo napako, ampak na enem forumu (mislim, da je bil hondin) je blo enkrat neki govora, naj bi bila tista hrvaska integra najhitrejsa!

ce si pa ti najhitrejsi, pol pa se tolk bols.. ..vse ceztitke iz moje strani!

TURBO POWER :twisted: :twisted:

PS: kolk si pa septembra vozu? se meki me zanima, slucajno ves kolk je rekord mobikroga (pa na s civilnimi avti, ker tistga vem de ma meznaric z venturijem - cca 1:08,80)? kolk je kej dekleva s svojo 156ST vozu?
Uporabniški avatar
naliM

Odgovor Napisal/-a naliM »

mloncar napisal/-a: PS: kolk si pa septembra vozu? se meki me zanima, slucajno ves kolk je rekord mobikroga (pa na s civilnimi avti, ker tistga vem de ma meznaric z venturijem - cca 1:08,80)? kolk je kej dekleva s svojo 156ST vozu?
Prvic letos sem bil na MK se 15.8., ko sem vozil 1.14.70. Takrat sem cisto zakuril zavore. Potem je bil na vrsti 'upgrade' zavor :evil: in izboljsava se je takoj poznala na casu (11. septembra sem dosegel 1.13.30.).
Dekleva naj bi s 156ST vozil okoli okrogle minute, govorice pa so krozile, da je ze sel pod eno minuto!

LP,

Milan
Odgovori