wily napisal/-a:sam rumena jermenica preveč izstopa iz vsega, dej raje dol pa pofarbaj na črno, bo zgledal sej nekak normalen, ko pa tole
ne govori bedarij in ga raje pohvali da je pridn in da lepo napreduje. ker to kar je tebi normalna barva je meni dolgočasna.
Sej ne morm verjet, ampak morm priznat (čeprau težko), da se strinjam s speedijem (kam gre ta svet ). ampak men se tud ta barvna raznolikost dopade, sicer pa 100 ljudi 100 čudi, 100 žena 200 sisa...
No meni se pa zdi, da je pri tem kar dela še najmanj pomembna barva jermenice
Čestitke za projekt
P.S.: Motor je pa zanimiv ja, nič ga ni kot ot petke. Če pogledaš goli blok je lih kot od kakega skuterja , ko je zložen v avtu z vsemi pripadajočimi deli je motorni prostor čist zabit in človk misli da je nevem kaka zverina notri
Deli R5/GT turbo- 041687548
pa še čist fertik. menjalnik gre pa gor v soboto, ko bo kupla doma. ju3 nardim pa še nosilc pa regulator bencina nekak zmontiram.
turbina še ni zmontirana, kr tk pač da je mal lepša slika
Včeri sm šou iskat še kuplo. Sinter karbonska. Mal so poravnali pa speskali pa pobarvali potisno. Pa na lameli so zamenjali fedre
, speskali pa pobarvali pa oblekli v karbon. Hvala jurcek3!
Evo perajt sestavlen , juter gre pa not. zdej me jebejo cevi za bremze...nikker ne morm odšraufat. zarustano vse. bom zgleda mogu odflexat pa kr celo lajtngo na novo nardit
tale železn komad je blo kr zanimivo nardit :S sam je ratalo