Koda vžiga

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
ssimon
Kraj: LJ okolica

Koda vžiga

Odgovor Napisal/-a ssimon »

Kot verjetno že veste imam sedaj 2 scenica eden let 97 modri in rdeči 98 mam pa spet težave s ključem vem da je blo o tem že velik napisanga vendar si nemorem nč pomagat.Problem je sledeč crknu mi je ključ za daljinsko odklepanje ki ob enem tudi odklopi blokado za vžig(infra red ključ)potem sem preko vez dobil 4mestno kodo na servisu ki jo vneseš po postopku v knjigi.Vendar jo moram vnesti vsakič ko avto stoji več kot 10 min.Ni mi jasn ker pri modrem sem imel isto težavo vendar mi kode ni potrebno vnesti nikoli več razen če odklopim akumulator,v čem je razlika.Je pa še ena zadeva dons sem se igral s ključem in mi je spet začel delat ampak ne odklepa več.Nimam pojma.
Sory ker je velik branja :D
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

Mogoče je razlika v načinu delovanja blokade, kot mi je znano je tvoj modri scenic RN, te serijsko blokade niso imeli in je bila vgrajena oz. dodana naknadno (ponavadi s strani servisa). Rdeči pa je bolj bogato založen z opremo (Alize) in ima blokado že tovarniško vgrajeno.
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
ssimon

Možno baje da tudi na servisu nemorejo odblokirat za stalno,pravijo da bi se mogl preko interneta povezat v Francijo da bi oni to odblokiral če bi bili pri volji.Ni mi pa jasn zakaj sedaj ko ključ dela noče odklent ,ker prej je delal normaln.
(Samo kako ti pa pol lahko avto ukradejo torej se da)
Uporabniški avatar
bruki1
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a bruki1 »

Immo off je potrebno narediti in več ne boš potreboval code.

lp
Uporabniški avatar
ssimon

bruki1 napisal/-a:Immo off je potrebno narediti in več ne boš potreboval code.

lp
A to na servisu naredijo ali nebodo hotl.
Uporabniški avatar
bruki1
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a bruki1 »

Na servisu tega ne naredijo...to je delo za elektronika saj je potrebno v epromu zamenjati mapo.Najbojše da greš k avtoelektronika...glede na to da si iz bližine Ljubljane.

lp
Odgovori