Lep Meganček, čeprav mi tale tretja generacija ni ravno povšeči, pravzaprav mi je celotna sedanja generacija slabša (grša) kot prejšnja, aja, moj je iz tiste prejšnje pa sem morda zato neobjektiven
Kar se pa dimenzije pnevmatik tiče je pa tko, probite najt 235/50 R17, to je šele redkost in draginja!
laguna484 napisal/-a:Tole je lep primer kaki bi mogli bit renoji že original ne pa da morš še doplačat za tak videz. Res lep avto pa čim manj okvar in nesreč.
Kulk te je pa pršu tale megančk, jst sm se tut odloču da ga bom kupu ampak samo GT line brez dodatne opreme.
Dal sem slabih 17 jurckov z vso opremo, kupil pa sem ga preko revozovega delavca (-16% na ceno v ceniku).
Brez opreme bi bil ca 15 tisoc slovenskih evrov
Danes sem šel na testno vožnjo in sicer 1.6 in 1.4 tce in se nikakor ne morm odločt, probal bom še dizla, ampak ga praktično ne rabim kler delam letno 10.000 -15.000km.... mi je pa dizla lepo vozt zarad navora.Mal bo treba prespat tole.
Baki22 napisal/-a:Danes sem šel na testno vožnjo in sicer 1.6 in 1.4 tce in se nikakor ne morm odločt, probal bom še dizla, ampak ga praktično ne rabim kler delam letno 10.000 -15.000km.... mi je pa dizla lepo vozt zarad navora.Mal bo treba prespat tole.
glede na kilometre, bi rekel 1.6. če si pa dokaj umirjen voznik, in ti ni neko divjanje v krvi pa itak nič drugega kot atmosferca mamo doma 1.6, pa se ga z lepo voznjo mešano komot spravi pod 7l
Jaz moram priznat da mojega grandetourja tezko spravim pod 8l/100km. Res pa je da imam veliko mestnih relacij. Imel sem ze nekaj relacij pod 7,5l, na avtocesti pri 130km/h v šesti prestavi in nazganim tempomatom pa ima porabo okoli 8,0-8,2l/100km.
Ojla, evo sm ga tut jst ubodu, suer avto, sm ena malenkost me moti, na samem motorju ni sivega plastičnega pokrova in na haubi ni izolacije, pa me zanima če bi ti lahko preveril pri svojem, ker se mi zdi da so pr men pozabli gor nataknt.
Lp
nič niso pozabil šparajo na tem že lep čas.
fotr je menjal megane leta 2004 2007 ter letos. in je imel plastični pokrov motorja ter izolacijo samo taprvi. vsi so 1.6 16v.
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več