uf, tu pa neb vedu, v knjigici nobeni ne piše, js ga pa tut nism šou z merilcem merit, ker vem da ni biu razbit nič, preden sm ga prevzel, mi ga je kolega od gor prpelu u nm, pa drug kolega iz lagerja v avtohišo, še isti dan sem ga pa prevzel.
Duli napisal/-a:al nism js vozu drgač se pa niti ne spomnm, da bi se kje ustavla z voznico, js sm biu sm kopilot.
Mensezdi da si ti pelou tam u Bučni vasi (proti AC) je en striček neki motovilu ti si bil pa za njim. Pol si pa mal pognal iz krožnega vn.. kr seksi glas
Nezgrešljiv sicer.. barva je prva liga !
Duli napisal/-a:al nism js vozu drgač se pa niti ne spomnm, da bi se kje ustavla z voznico, js sm biu sm kopilot.
Mensezdi da si ti pelou tam u Bučni vasi (proti AC) je en striček neki motovilu ti si bil pa za njim. Pol si pa mal pognal iz krožnega vn.. kr seksi glas
Nezgrešljiv sicer.. barva je prva liga !
točno ja, sj sem se pol spomnu, k je un idiot iz notranjega pasa kr pred menoj na izvoz zavil direkt, če neb tm ustavu, bi se difekt vame zaletu.
ker se bliža zimski čas, je potrebno razmišljati o nakupu zimskih pnevmatik. dovoljene dimenzije so 205/50 17 in 215/45 17. torej, kaj priporočate, kje priporočate, in kolk denarja prbližno bi to blo? hvala za nasvete..
Glede na dimenzijo nimaš ravno niti nekje dost izbire. V bistvu maš samo boljše firme, ala Goodyear, Michelin, Dunlop, Bridgestone mogoče. Od nižjih se pa mislim da dobit Falken pa Hankook.