Potovalni računalnik clio
-
kristjan.vricko
Potovalni računalnik clio
Živjo!
Zanima me če se morda, da resetirati potovalni računalnik pri cliu 1.5dci, 2003.
Težava je , ker zelo laže. Ko izračunam porabo imam vedno okoli 4-4,2l/100km. Računalnik pokaže pa 2,9-3,2l. In prav tako ko je tank že prazen mi piše da lahko prevozim še okoli 300km. Prav tako se ne vžge lučka za rezervo (če jo sploh ima) .
Hvala za odgovore!
Zanima me če se morda, da resetirati potovalni računalnik pri cliu 1.5dci, 2003.
Težava je , ker zelo laže. Ko izračunam porabo imam vedno okoli 4-4,2l/100km. Računalnik pokaže pa 2,9-3,2l. In prav tako ko je tank že prazen mi piše da lahko prevozim še okoli 300km. Prav tako se ne vžge lučka za rezervo (če jo sploh ima) .
Hvala za odgovore!
-
kristjan.vricko
-
kristjan.vricko
-
kristjan.vricko
Kako maš dimenzijo gum?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
-
kristjan.vricko
-
kristjan.vricko
Ti se več kot očitno norca delaš...kako pa se reče drugače kot potovalni računalnik ?Deniss napisal/-a:Kristjan upam da ne boš jezen če js postavim en vprašanje... A se da potovalni računalnik ugradit? K js ga nimam, pa bi ga fuŁ rad imel...
lament
Končno neki pametnga, ja zelo dolgo mi kaže da je poln in sicer naredim mislim da okol 150-200km brez da se sploh premakne.pa tud niha v ovinkih, kar pomoje nebi smel glede na letnik avtomobila. To mi je pr puntotu 96letnik delal...
Rezervarja imaš 40l + 5l rezerve, tako da boš videl ko greš drugič tankat koliko si imel še not. Drugač pa na reno servisu upraš če ti ga lahko ponastavijo.
Men je tud na prejšnjem cliotu prvo polovico čist počas padal kazalc za količino goriva, pol ga je pa v 200km samo zmanjkalo, plovec za spucat/zamenjat.
Men je tud na prejšnjem cliotu prvo polovico čist počas padal kazalc za količino goriva, pol ga je pa v 200km samo zmanjkalo, plovec za spucat/zamenjat.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Očitno sva se narobe razumela (ali pa sem jaz malo bitasto zastavil vprašanje) vprašal sem če ne boš jezen če v tvoji temi lahko postavim vprašanjekristjan.vricko napisal/-a:Ti se več kot očitno norca delaš...kako pa se reče drugače kot potovalni računalnik ?Deniss napisal/-a:Kristjan upam da ne boš jezen če js postavim en vprašanje... A se da potovalni računalnik ugradit? K js ga nimam, pa bi ga fuŁ rad imel...
-
kristjan.vricko