dkrevs napisal/-a:Pri volanskem drogu so mislim, da razlike le med servo in ne servo drogom.
servo ni na volanskem drogu, servo imaš na volanski letev, 19ka pa ziher nima eletričnega servo droga!
No shit Sherlock. Razlika je v dolžini, servo drog je krajši od ne servo droga. V tem je razlika.
si kdaj menjal?? drog od ne servota na servo?? mislim, včem naj bi bila razlika, drog je čisto isti, samo letev je druga! sem osebno menjal na svojmu avtu in sem mel v drogu luft in imam servo, dal sem gor od clia ki ni imel servo in je vse lepo pasal, nevem zakaj bi bila razlika in zkaj bi delal različne droge...
razkopi plasiko okol volana, spredaj pri motorju nekako odvihaš gumo okoli droga da prideš do vijaka, ki ga odvijačiš. Pod volanom imaš 4 vijake in mogoče še kakšnega. Vse odstraniš in drog preprosto ven..
moram nujno zrihtati ker ima volan že prevelik "luft" čez ovinke kr nism sigurn če se bom še sploh odpeljal nism zihr da je to to sam kokr mi je reku mehanik nej bi bil kr volanski drug fuč,nevem kaj bi blo lahk še kej druzga?
če čš ti lah jest to zrihtam če boš kej okol lj hodu... druga če pa verjetno plasična puša obrabljena in zato ima zračnost... z grifom odstraniš gumo, ki tesni kabino in jo dvihneš ter povariš tisti spoj
Ziiga napisal/-a:če čš ti lah jest to zrihtam če boš kej okol lj hodu... druga če pa verjetno plasična puša obrabljena in zato ima zračnost... z grifom odstraniš gumo, ki tesni kabino in jo dvihneš ter povariš tisti spoj