spet se bo nekaj delalo na mojem Cliu
prvi znak bom prešprical na črno mat. ampak ne po šalabajzarsko
celega bom zbrusil in pol osnovno in potem par slojev mat barve.
da se ne bo čez zimo olupil, ko pomaranča
fotke bodo, ko se delo začne(jutri)
pa rad bi še zadnjega špricnil, če kdo ve kak se ga dol sname
Lp
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Snemi dol platiko na notranji strani prtljažnih vrat in boš videl vijake ki držijo tisto celo "ročko" za odpirat. Pol pa še tisto razdreš pa je. Pri ph.1 vem da je tko in pri ph.2 je skor sigurno zelo podobno, tko da nimaš kej falit
kmetek napisal/-a:Snemi dol platiko na notranji strani prtljažnih vrat in boš videl vijake ki držijo tisto celo "ročko" za odpirat. Pol pa še tisto razdreš pa je. Pri ph.1 vem da je tko in pri ph.2 je skor sigurno zelo podobno, tko da nimaš kej falit
hvala za info
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
LiLDee napisal/-a:js gruntam če bi jih samo obleku v carbon look folijo...ka pa vem mogoče pa probam. če mi ni ušeč še zmer lahko leti dol.
jst mam karbon look folijo pa sm se že neki trudil ga polimat ampak ne pride lepo po robovih... pa nisem pol pustil, kr sam neki na pol narjeno ni zame dobro
rajši bi prov karbonske znakce dobu kje
đaba napisal/-a:baje da gre potem z težavo nazaj v masko oziroma ne obstane na svojem mestu in ti lahko "pobegne"... boš videl kako bo, drugače pa nice nice barva ;D
sem ga že ene trikrat mel dol pa ni nič kej bolj nestabilen
gre pa res malj bolj na lahko gor
barva je kul