Hvala za pohvalo, ni nevem kaj načičkan pa brezveze se mi zdi za poliester metat denar stran, mat črna streha še pride pa črne angel eyes pa ta platišča bom dal krake črne rob pa belo pa je to to.MaTe0 napisal/-a:Zlo lep cliaš
Clio Ph2 Mk1 l.96 White Shadow :P
- bestsoundever
- Kraj: Dravograd
- bestsoundever
Dobro veš kaj je z ročno narobe, saj tudi ti voziš renojaShusuglao napisal/-a:kaj je pa z ročno narobe?bestsoundever napisal/-a:Nimam updejta, ni blo časa dam pa tri slikce z morja
lp Jerry![]()
drugače pa lep clio
Joke, Z ročno ni nič narobe, ampak če sem js na dopustu pa imam vse od sebe, zakaj bi moral clio trpeti, je on tudi na dopustu, v vzvratno lepo pa minimalno obremenjena ročna + kamen = idealno
Eni pa znamo ahtat avto
KUPIM:
-Angel eyes za clio1
-Angel eyes za clio1
- bestsoundever
- bestsoundever
- bestsoundever
Nova pridobitev:

Sedeži so maksimalno ohranjeni, zadaj mogoče malenkost natrgani (vlačli se po delavnici)
Bili so obupno umazani nisem slikal ker me je srce bolelo da lahko nekdo tako zanemari, po dveh urah sesanja in žliganja s peno je učinek tak.
V ponedeljek takoj zjutraj pa jih peljem v avtopralnico da se sedeži še globinsko sčistijo kot se spodobi.
Za pravi denar jih pa tudi prodam.
LP Jerry

Sedeži so maksimalno ohranjeni, zadaj mogoče malenkost natrgani (vlačli se po delavnici)
Bili so obupno umazani nisem slikal ker me je srce bolelo da lahko nekdo tako zanemari, po dveh urah sesanja in žliganja s peno je učinek tak.
V ponedeljek takoj zjutraj pa jih peljem v avtopralnico da se sedeži še globinsko sčistijo kot se spodobi.
Za pravi denar jih pa tudi prodam.
LP Jerry
KUPIM:
-Angel eyes za clio1
-Angel eyes za clio1
- bestsoundever