Dons sm videl v LJ enga rdečga z Belimi feltnami...tist pa res dobr zgleda. Tele črne se čist porazgubijo na avtu, z belimi pa avto daje veliko bolj agresiven izgled.
UrbanD napisal/-a:Bo treba še en RS-meet narest preden nas dohiti jesen
Kaj so zdaj to neke obljube v vsaki drugi temi? Meet v Dravogradu pred Hoferju, odrinemo na golico čez AU in na Radlje dol ter se ustavimo nekje, da se nekaj poje?
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
No pa sem si tudi jaz vzel čas za drugi update na tem avtu. In sicer sem dodal ploščico Renault sport na volan in nastavke na izpuh. Mislim, da sta to detajla, ki na tem avtu ne smeta manjkati.
Pa še slikce:
Ja vem...avto je umazan...žal nisem imel časa da ga še operem
Pa še ena slikca, malo za popestritev teme...slikano pred 14 dnevi. Twingota pa tudi že poznate, saj je bil že predstavljen na forumu.
Brez zamere, ampak meni so tile nastavki za izpuh obupno grdi. Neznam točno definirat kaj me toliko moti na njih, ampak nikako mi ne pašejo na ta avto.
Drugač pa če lahko poveš kje si kupu felne in kolko je bla cena na komad?
S temi nastavki si res brcnil v temo. Ce si ze sel v to smer, bi dal gor podobne, kot jih ima sedaj novi clio rs....! Nekaj bolj robustnega-vecji fi in debelejse.
ManIAK napisal/-a:Brez zamere, ampak meni so tile nastavki za izpuh obupno grdi. Neznam točno definirat kaj me toliko moti na njih, ampak nikako mi ne pašejo na ta avto.
Sam sem enakega mnenja. Na 197 mi ti nastavki enostavno ne potegnejo nasploh mi vsi vidni nastavki na 197 ne zgledajo, ampak če bi že hotel imeti vidne potem bi verjetno naredil takole
To je sicer Miltek catback, ampak verjetno bi lahko tudi samo takšne nastavke dobil.
tako je. vse kar si do sedaj naredu je super, sedi 5! s temi nastavki si pa pihnu mimo...jst bi dal večji fi ali pa sploh nebi dajal ničesar gor. tako kot je ozi pokazal je mnogo bolje!
Po parih dneh, ko sem te nastavke namontiru sem se tudi sam začel spraševat a so mi sploh tok všeč, da jih bom pustil na avtu al pa jih odmontiram pa prodam Ampak se še nism čist odloču...bom videl ali bom šel v bolj črno-rdečo kombinacijo ali pa bom pustil na avtu nekaj srebrne.
@ManIAK- felge sem kupil rabljene, kot nove, cena pa je bila ugodna. Ne vem pa koliko trenutno stanejo nove.
Igla napisal/-a:Zakaj morjo pa usi bit isti? Sej bo hmali tak k od Ozija, pol jih bomo pa menjali
Now that's just not gonna happen seveda je bil moj predlog samo dobronameren. Vsak ima svoj okus in rihta avto po tem. Hotel sem samo predlagati kako bi lepše zgledali vidni zaključki izpuha, če si avtor teme to želi
Obstaja tudi dober (aerodinamični) razlog zakaj je pri 197 izpuh zravnan z linijo difuzorja. Pri 200ki je izpuh viden, ampak je zato zadnji difuzor drugačne oblike, da še vedno opravlja svoj namen.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Marko16V napisal/-a:btw to so original renault sport nastavki
hahaha folku ni všeč in zdej kao neki brc v temo so pa ubistvu original renault sport, če bi napisal na začetku, da so od renault sport, bi ziher blo vsim ušeč. dam roko v ogenj, da imam prav