res da sem še bolj nov na tem forumu, sam z veseljem vam tudi sam predstavim svojo novo pridobitev megane cupe-cabrio GTline
Slikce so sicer bile narejene bolj na hitro sam se da neki vidt....
Avto je nov ima praktično vso možno opremo...bi-ksenon,navigacija.....
je tudi že znižan z H&R vzmetmi, pridejo pa še neki popravki kot so distančniki in podobno....
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Čestitke za nakup CC-ja Drugače pa tko no... ne bom reku tko k reče vsak lep lep, ker mi ta avto res ni všeč sploh zadnji del vozila ne, pa streha je čudno oblikovana, špegli so ko v Hummer H2, srebrni "dodatki" ne pašejo k vozilu itd... mislm sej čisto nič ne rečem je vredu avto samo tako je moje mnenje, pa brez zamere... samo jst bi meu rajš Twingo Winda v tem primeru če že cabrio
ToomY napisal/-a:Čestitke za nakup CC-ja Drugače pa tko no... ne bom reku tko k reče vsak lep lep, ker mi ta avto res ni všeč sploh zadnji del vozila ne, pa streha je čudno oblikovana, špegli so ko v Hummer H2, srebrni "dodatki" ne pašejo k vozilu itd... mislm sej čisto nič ne rečem je vredu avto samo tako je moje mnenje, pa brez zamere... samo jst bi meu rajš Twingo Winda v tem primeru če že cabrio
Veliko varnih km..
Lepo prosim una grdobija se lahko skrije proti temu...