Kje kupit spone volana za RSa172?
Kje kupit spone volana za RSa172?
Kje kupit spone volana za RSa 172,2002letnik, kopijo, koliko ste dali zanje?
Pa spomladi bo potrebna menjava zadnjih diskov in ploščic. Je kdo menjal pred kratkim? Koliko ste dali za diske, in katere firme so bili?
Koliko sem gledal obstaja samo original, te pa so zelo drage. Od navadnega cliota pa ne pašejo,ker so 2 cm prekratke. Prav tako ne paše od nobenega drugega Renaulta.
Pa še zmerej iščem za najbolj estetsko rešitev popravila volana za clio Rs, ker je počila gumica. Ima kdo fotko, oziroma koga priporočate, da bo najbolj estetsko preoblekel volan, da ne bo ratal nek zmazek.
Pa spomladi bo potrebna menjava zadnjih diskov in ploščic. Je kdo menjal pred kratkim? Koliko ste dali za diske, in katere firme so bili?
Koliko sem gledal obstaja samo original, te pa so zelo drage. Od navadnega cliota pa ne pašejo,ker so 2 cm prekratke. Prav tako ne paše od nobenega drugega Renaulta.
Pa še zmerej iščem za najbolj estetsko rešitev popravila volana za clio Rs, ker je počila gumica. Ima kdo fotko, oziroma koga priporočate, da bo najbolj estetsko preoblekel volan, da ne bo ratal nek zmazek.
Za volan sem že ene 10x povedal v različnih temah da ga je najbolje in najlepše kar preoblečt tko kot ga mam jaz in je kot nov!
Glede komplet bremz sem jih menjal pred cca 4 meseci in sem dal gor od TRW (ploščice in diske) kupljene v eurotonu in me je prišlo cca 300eur s tem da pri zadnjih diskih sem vprešal notri tut dva nova ležaja da je mir. Dal sem gor torej serijske bremze.
Za zadi ne bi kompliciral. Za spredi je pa malo morje izbire. Nekateri dajo gor tud 300mm diske ampak potem ne spraviš gor 15" feltn.
Glede komplet bremz sem jih menjal pred cca 4 meseci in sem dal gor od TRW (ploščice in diske) kupljene v eurotonu in me je prišlo cca 300eur s tem da pri zadnjih diskih sem vprešal notri tut dva nova ležaja da je mir. Dal sem gor torej serijske bremze.
Za zadi ne bi kompliciral. Za spredi je pa malo morje izbire. Nekateri dajo gor tud 300mm diske ampak potem ne spraviš gor 15" feltn.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Za zadnje zavore se mi zdi da si dal kar veliko, sploh če v diskih ni bilo ležajev. Recimo A-net ma komplet zadnje diske za 55 eurov. Samo so brez ležajev in Abs senzorjev. To bom še videl kaj bom,..mi ni tako nujno.
Bolj nujne so mi spone volana, imajo malenkost zračnosti, naslednji teden je pa tehnični pregled. Kopije nikjer pa zaenkrat ne najdem. Za originalne pa nedam 160 eur.
Bolj nujne so mi spone volana, imajo malenkost zračnosti, naslednji teden je pa tehnični pregled. Kopije nikjer pa zaenkrat ne najdem. Za originalne pa nedam 160 eur.
Hja glej, pri takem avtu kot je RS ti svetujem da ne šparaš na zavorah 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Ne človek špara tam kje se da.Moj avto je star 6let ,3leta pa so gor druge spone se pravi da so zdržale že vsaj tolko kot orginalne.Čista računica.bam88 napisal/-a:prjatu pa se ti zdi da si kupu pravi avto zase glede na to da sparas vsepovsod? nekak se mi zdi da RS renaulti niso lih za sparat na njih.
Sori.bam88 napisal/-a:govorim za bremze.zizek napisal/-a:Ne človek špara tam kje se da.Moj avto je star 6let ,3leta pa so gor druge spone se pravi da so zdržale že vsaj tolko kot orginalne.Čista računica.bam88 napisal/-a:prjatu pa se ti zdi da si kupu pravi avto zase glede na to da sparas vsepovsod? nekak se mi zdi da RS renaulti niso lih za sparat na njih.