zakaj nisi že kupil avta z vsem tem
senzor za zunanjo temperaturo je na servisu 60€ brez popusta. sam rabiš še displej, da ti kaže gor. za meglenke pa poglej po avtoodpadih ali avtonetu.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Nekateri modeli imajo drugačne displaye. Najbolj ziher in ugodno bi bilo pomoje na kakšnem odpadu najdit rabljen display (Upam, da sploh paše v storio) in senzor, potem pa samo zvežeš ali pa daš kakšnemu majstru.
Display sem rešil,kaj pa glede meglenk?
Če meglenke niso tovarniško vgrajene vrjetno ni nobenega kablovja da se samo zveže ne? Za senzor je bil kabel spelan skos do vrat, tako da se je potem samo potegnil čez tapeto.
Pa katere meglenke pašejo sploh, od katerega letnika? Ali mora bit prav za model storia?
mal se vrž pod avto pa poglej če je kje inštalacija prštimana, pr mojmu cliotu 2005 je že prštiman tovarniško, tako da možno da je, je pa za pogledat
za meglenke pa nevem, nism zihr, poglej mal po slikah pa oblike odbijača in tako dalje...
Ja pa je to potrebno pol celotne števce menjat al se samo priklopi in je to to?
Zdej prašau sem malo okoli 32€ je ena meglenka, pač neka kopija, baje da ne paše nobena druga kot od storie.