Poplave po Sloveniji

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

K nam (Kočevje) je pa prišlo vse malce kasneje. Od včeraj mamo glavno cesto zalito, zato sem danes doma ostal, drugače se pa mimo vozimo po gozdnih poteh kake 200m višje.

Napovedujejo, da bomo meli tako še par dni, saj morajo prvo spraznit rezervar v prigorici.

Ahh ja, sem pa zato naredil par lepih fotk danes zjutraj med podenjem po hosti :)

Kvaliteta slik je pa na psu zaradi tega, ker so slikane s telefonom.

Slika

Slika

Slika

Slika

Drugače nam pa take zoprnije kradejo ure zjutraj na poti v službo in popoldne na poti s službe:

Slika

Slika

Kar se pa tiče skuterjev pa čolnov pa hvala bogu, da se lahko ob taki tragediji narod sprosti in pozabi na polne kleti... Dokler voda ne pade tko al tko NIČ ne moreš.
Uporabniški avatar
Bosty

Odgovor Napisal/-a Bosty »

Bravo naša Kočevska. Pr nas bodo poplave komaj danes jutri, tle je vse z zamudo, kmalu bomo imeli lanski izbor za evrovizijsko popevko :wink:
Je pa ena dobra stran, da sem šel danes v Kočevje čez Žužemberk in je bil odsek Dvor - Male Lašče odpeljan tako, da mi je bilo žal, da nisem imel kamere montirane. Dol dahnu enga Audija A6 2.7TDI, torej V6. Tip ni vedel, kje bi se umaknil, da je šla rumena raketa lahko mimo.
Sedaj je pa pri Ložinah samo polovična zapora, da bo šel jutri lahko Tadej spet u službo :wink:
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Jap sem vidu, me je kar razveselilo :) Upam da bo zdržalo.
Odgovori