Laguna II kje potegniti + kabel v prtljažnik?

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
bluerunner

Laguna II kje potegniti + kabel v prtljažnik?

Odgovor Napisal/-a bluerunner »

Pozdravljeni. Zanima me kje je najboljše, oziroma najlažje potegniti + kabel v prtljažnik. Kolikor sem gledal pri Laguni, ( letnik 06) bi bila najboljša varianta zvrtati luknjo, za 10 mm2 kabel, nekje med cevmi za pečko in zavornim cilindrom. Kolikor sem gledal na notranji strani, tam ni nobene inštalacije in kablov. Od tam naprej bi vlekel po voznikovi strani po boku,za temi plastikami.

Če je kdo to že kdaj počel in ima boljšo idejo kako in kje se to naredi, naj mi prosim javi.
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
Uporabniški avatar
Ziga00
Kraj: Vnanje Gorice

Odgovor Napisal/-a Ziga00 »

Ti bo naš predsednik povedal, ampak kokr mam v spominu, ni potrebno nič vrtat, sploh pa ne za 10mm2 kabl.

LP
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a UrbanD »

Koker vem je gagi vrtu ker je po nesreči šipo zadel in mu je počla. :shock:
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Ja potrebno je vrtati, js nisem našel nobene luknje.. Je pa najbol enostavno in dostopno bilo tako da sem na sovoznikovi strani vzel predal ven in tisto zaščito pri brisalcih.. Tam skozi boš videl se pride čist lepo.

Glej samo da boš potem zasilikoniral luknjo ker tam se drugače preteka voda in gre potem skozi kanal do koloteka.

Edin fail je da imam sedaj kabel od akumulatorja do sovoznikove strani napeljan skoz okoli mašine, ampak tudi ni problem ga skriti...

Lahk ti še kako fotko prtisnem, če hočeš, sam pol popoldne..
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
gagi'd hype

UrbanD napisal/-a:Koker vem je gagi vrtu ker je po nesreči šipo zadel in mu je počla. :shock:
Res je :wink:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
bluerunner

Odgovor Napisal/-a bluerunner »

No gagi daj mi kakšno fotko prilepi. Pa čist tako katero šipo si zadel?

Ja no tako da boste vedeli ta kabel gre v prtljažnik za ojačevalec Lanzar Vibe, ki bo poganjal Lanzar Cadmium 16cm wooferček. Škatlo sem pa naredil na sovoznikovi strani v prostoru med zadnjim bokom in kolotekom. Ko bo končano bom malo prilepil tukaj gor. Ja radio je pa Alpine 9851 4x50W. Zvok je že zdaj veliko boljši proti original radiu pa še podhranjen ni...

Hvala za ideje :wink:
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Če zdj pa res preveč dežuje, bom ko se malo umiri (sej lahko ti samo slikam kako sm kabel okol pelu.. tam kjer je luknja pa je skrito..
Slika
Odgovori