Pozdravljeni. Zanima me kje je najboljše, oziroma najlažje potegniti + kabel v prtljažnik. Kolikor sem gledal pri Laguni, ( letnik 06) bi bila najboljša varianta zvrtati luknjo, za 10 mm2 kabel, nekje med cevmi za pečko in zavornim cilindrom. Kolikor sem gledal na notranji strani, tam ni nobene inštalacije in kablov. Od tam naprej bi vlekel po voznikovi strani po boku,za temi plastikami.
Če je kdo to že kdaj počel in ima boljšo idejo kako in kje se to naredi, naj mi prosim javi.
Laguna II kje potegniti + kabel v prtljažnik?
-
bluerunner
Laguna II kje potegniti + kabel v prtljažnik?
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
Koker vem je gagi vrtu ker je po nesreči šipo zadel in mu je počla. 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Ja potrebno je vrtati, js nisem našel nobene luknje.. Je pa najbol enostavno in dostopno bilo tako da sem na sovoznikovi strani vzel predal ven in tisto zaščito pri brisalcih.. Tam skozi boš videl se pride čist lepo.
Glej samo da boš potem zasilikoniral luknjo ker tam se drugače preteka voda in gre potem skozi kanal do koloteka.
Edin fail je da imam sedaj kabel od akumulatorja do sovoznikove strani napeljan skoz okoli mašine, ampak tudi ni problem ga skriti...
Lahk ti še kako fotko prtisnem, če hočeš, sam pol popoldne..
Glej samo da boš potem zasilikoniral luknjo ker tam se drugače preteka voda in gre potem skozi kanal do koloteka.
Edin fail je da imam sedaj kabel od akumulatorja do sovoznikove strani napeljan skoz okoli mašine, ampak tudi ni problem ga skriti...
Lahk ti še kako fotko prtisnem, če hočeš, sam pol popoldne..
- gagi'd hype
-
bluerunner
No gagi daj mi kakšno fotko prilepi. Pa čist tako katero šipo si zadel?
Ja no tako da boste vedeli ta kabel gre v prtljažnik za ojačevalec Lanzar Vibe, ki bo poganjal Lanzar Cadmium 16cm wooferček. Škatlo sem pa naredil na sovoznikovi strani v prostoru med zadnjim bokom in kolotekom. Ko bo končano bom malo prilepil tukaj gor. Ja radio je pa Alpine 9851 4x50W. Zvok je že zdaj veliko boljši proti original radiu pa še podhranjen ni...
Hvala za ideje
Ja no tako da boste vedeli ta kabel gre v prtljažnik za ojačevalec Lanzar Vibe, ki bo poganjal Lanzar Cadmium 16cm wooferček. Škatlo sem pa naredil na sovoznikovi strani v prostoru med zadnjim bokom in kolotekom. Ko bo končano bom malo prilepil tukaj gor. Ja radio je pa Alpine 9851 4x50W. Zvok je že zdaj veliko boljši proti original radiu pa še podhranjen ni...
Hvala za ideje
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
- gagi'd hype