SprintBooster
- Little_tortilia_boy
SprintBooster
Pred nekaj dnevi sem dobil na testo tole luštno zadevco ---> http://www.facebook.com/pages/SprintBoo ... nfo&ref=ts# in odkar jo mam v avtu, se vozim naokol še z večjim nasmeškom kot prej!
Kaj dejansko ta stvar je?
Vmesnik za na pedalko za gas; preko katerega si lahko nastavljamo odzivnost pedalke za plin na treh stopnjah in sicer med normalno, bolj agresivno in športno! Pri športni je pedal za plin zelo odziven praktično, kot bi imeli pedal za gas na "zajlo" in avto je občutno bolj poskočen že pri nižjih obratih.
Če koga kej več zanima o tej stvari je podrobnejši opis na facebook strani prav tako mail za še kkšno dodatno uprašanje, lahko pa tud mene na PM kej prašate.
Kaj dejansko ta stvar je?
Vmesnik za na pedalko za gas; preko katerega si lahko nastavljamo odzivnost pedalke za plin na treh stopnjah in sicer med normalno, bolj agresivno in športno! Pri športni je pedal za plin zelo odziven praktično, kot bi imeli pedal za gas na "zajlo" in avto je občutno bolj poskočen že pri nižjih obratih.
Če koga kej več zanima o tej stvari je podrobnejši opis na facebook strani prav tako mail za še kkšno dodatno uprašanje, lahko pa tud mene na PM kej prašate.

Prejle sm se tut jz pelu s tem in ne morm verjet
k da je drug avto
hudo se vid ko maš redcimo v 5. prestavi pa peleš 100 in maš isto gasa, pa preklopiš iz normalnega na sport in avto kr potegne 
Tole bo treba na racelandu sprobat že kr vidm!
Spet bo denarnica trpela!
Tole bo treba na racelandu sprobat že kr vidm!
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car