nightmare napisal/-a:19ka in megane ne pašeta zraven?
Symon napisal/-a:Vabljeni vsi s športnimi Renaulti ne glede na članstvo. To na kratko vključuje Turbo Petke, Clio 16V, Williams, Clio RS, Megane RS, Twingo RS pa najbrž še kaj zraven paše ampak jaz se na Renoje ne spoznam toliko.
Ja night tudi 19ka 16V, Megane 2.0 in 21 turbo. Zdaj najdi še kaj, česar nisem napisal, da bom izrecno še dopisal. Picajzl.
Jaz sem tudi bolj za nedeljo. Nimamo vsi prosti čas ob sobotah sredi dneva.
nightmare napisal/-a:19ka in megane ne pašeta zraven?
Symon napisal/-a:Vabljeni vsi s športnimi Renaulti ne glede na članstvo. To na kratko vključuje Turbo Petke, Clio 16V, Williams, Clio RS, Megane RS, Twingo RS pa najbrž še kaj zraven paše ampak jaz se na Renoje ne spoznam toliko.
Ja night tudi 19ka 16V, Megane 2.0 in 21 turbo. Zdaj najdi še kaj, česar nisem napisal, da bom izrecno še dopisal. Picajzl.
Jaz sem tudi bolj za nedeljo. Nimamo vsi prosti čas ob sobotah sredi dneva.
Sej tole ni blo mišljeno kot kakšno pikanje sam nasploh se jih nikjer ne omenja zato sem vprašal. Pa vem, da je že bila tema v kateri so megana popolnoma odstranili iz RS oddelka.
R.S. = RenaultSport torej športni renoji in itak tud "gledalci" z "navadnimi" pridejo vedno zraven
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Jest osebno bi mel raje zadnje dni poletja izkoristiti na morju. Se se zadnjic namocit v morje, ksn piknik n plazi kj use bl prazn, lah bi sli tut magar u kantino kj pojest... Pa sevede stara cesta
Za ta vikend je napovedano močno deževje. A se nam splača met RS meet sploh v takm vremenu?
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
no, ce pridem, te pocukam za rokav, sej se itak poznava ze od prej