Glede vaših frustracij me niti ne gane kaj dosti po vsem tem času. Izbrskal sm precej zgodovine samega vozila, o kateri se mi prej še sanjalo ni. Tako da bi pa tukaj zagovarjal kaj je in kaj ni ... se opravičujem vendar vrtec je meni že precej daleč.
Platišča so 7,5 J, ET-ja ne bi vedel točno. Imam pa zate za 5 vratnega clia faza 2 letvice kot nove
Ma ga je res vesele pogledat, sploh ker vem kolk truda je blo v njega vloženga. Še srce da bi blo pravo. Si kaj meril koliko konjev maš po predelavah, oziroma koliko pribižno naj bi te preelave prinesle. Kaj nisi mel tud en roll bar enkrat na enih slikah doma.
Aja, tisti napisi na oknu. Sošolec je mel tako na svojem avtu, so ga policaji ene dvakrat vstavili ker so mislni da ma rally avto .
Še ekrat, čestitke za lep avto in velik srečnih trenutkov ti želim z njim.
Ma ja sj maš prav. Ni treba nobenemu ničesar dokazovat, v končni fazi je popolnoma useeno, važno da je še en Clio z širokimi boki rešen propada in se vozi. Projekt spremljam že od začetka, res si veliko nardil na njem in ob tej priložnosti bi se ti tudi zahvalil za vso inspiracijo, ki sem jo prejel ob branju. Želim ti veliko varnih kilometrov in upam, da ti bo Clio še naprej v veselje.
dkrevs napisal/-a:Ma ja sj maš prav. Ni treba nobenemu ničesar dokazovat, v končni fazi je popolnoma useeno, važno da je še en Clio z širokimi boki rešen propada in se vozi. Projekt spremljam že od začetka, res si veliko nardil na njem in ob tej priložnosti bi se ti tudi zahvalil za vso inspiracijo, ki sem jo prejel ob branju. Želim ti veliko varnih kilometrov in upam, da ti bo Clio še naprej v veselje.
To je pa čisto res. Vzamem nazaj, se me ne tiče a je Williams ali ne ampak kot sem rekel avto je gotovo zakon za vozit.
In še enkrat, želim ti, da bo avto zdaj ostal na cesti, da ne boš imel več težav. Veliko varnih in zabavnih kilometrov.