Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
ManIAK napisal/-a:Zakaj nisi mogel homologirati? Kam pa si prodal felne?
Homologirati jih nisem zato mogel k so ble prešroke 8,5 jotu šroka pa et 40 so ble pa so 2-3 cm ven gledale iz blatnikov.Prodal sem jih pa kolegu k jih je dal na volvota S60.
ti pol pr kastelcu delaš, hehe? matjaž, ne? k smo se glih s tvojim bratm zadnič u italiji menila o teb pa cliotu, k mam js tut podobnga. zgleda pa hud, takle znižan pa z širšimi feltnami..
Duli napisal/-a:ti pol pr kastelcu delaš, hehe? matjaž, ne? k smo se glih s tvojim bratm zadnič u italiji menila o teb pa cliotu, k mam js tut podobnga. zgleda pa hud, takle znižan pa z širšimi feltnami..
Je res tako,delam pri Kastelcu in Matjaž sem. Jz sem pa tebe tud že vidu v Novem mestu,ko si se peljal.
ja sj js pa pr zupancu delam, scanio pa rdečo nadgradnjo, metagota na avtu, pa variotrans prikolco z negativi mam, tku da si me zihr že vidu, k itk mamo sm 2 taki scaniji. avta pa še nism vidu u živo tvojga še, drgač bi si ga zihr zapomnu. mamo kle 300m stran od mene še enga 197 rdčega rs-a, pa enga take barve, kot je moj.
Duli napisal/-a:ja sj js pa pr zupancu delam, scanio pa rdečo nadgradnjo, metagota na avtu, pa variotrans prikolco z negativi mam, tku da si me zihr že vidu, k itk mamo sm 2 taki scaniji. avta pa še nism vidu u živo tvojga še, drgač bi si ga zihr zapomnu. mamo kle 300m stran od mene še enga 197 rdčega rs-a, pa enga take barve, kot je moj.
kdo ma rdečga RS-a? za druzga modrga vem, k je moj sosed