No pa da še jaz predstavim svojega Clia.
Je bencinar 1.2 16V, letnik 2001
Lastnik avtomobila sem od septembra 2009 (60.000km prevoženih)
Sedaj ima nekaj čez 72.000km
-Woofer
Zadnjič spremenil DavidRespect, dne 07 Dec 2010, 00:42, skupaj popravljeno 4 krat.
Letos se mi ne splača več kupovat litih pa gume, k bo itak treba čez 2 meseca nataknit nove zimske gume. Tko da so v planu za spomladi.
Hvala, enako tut tebi =)
Zadnjič spremenil DavidRespect, dne 23 Sep 2010, 16:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Vprašanje glede menjalnika!
Peljem se jaz zjutraj v šolo, naletim na kolono. ko pridem do izvoza speljem in kolesa podkopljejo (mastna in mokra cesta) avto dvakrat močno poskoči (delovanje ASR-ja) močno poči in vrže iz prestave.! Vstavim ob cesti pod avtom cela luža olja.
Vzrok počen menjalnik pri diferencialu.
Kaj bi lahko bilo narobe da je kar počil menjalnik?
Avto ima 73.000km
Zadnjič spremenil DavidRespect, dne 10 Nov 2010, 00:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Haha ta je huda Vstavim, kaj si pa vstavil ob cesti
Ne, hec, drgač pa tale je pa lovska, da kr takle kos menjalnika stran pade??
Recimo da je biu že prej načet, da je bila kdaj menjana sklopka in ko so demontirali menjalnik jim je padel na tla?
Haha ta je huda Vstavim, kaj si pa vstavil ob cesti
Ne, hec, drgač pa tale je pa lovska, da kr takle kos menjalnika stran pade??
Recimo da je biu že prej načet, da je bila kdaj menjana sklopka in ko so demontirali menjalnik jim je padel na tla?
Čudno se tut men zdi, avto ni mel še menjalnika snetega. Tudi zaradi vožnje da bi saj kje zapel neverjamem.
Sam kolikor vidim je to ta kos, ki drži menjalnik bolj pri miru. Če prav razumem je avto zakopal, motor in menjalnik je našponalo nazaj in je zaradi tega ohišje na tem mestu kjer je prišraufano počilo.