Ma ja, se je blo treba končno mal nasmejat po koncu stresnega projekta
Na splošno gledano ni bilo tako hudo in težko, mi pa je manjkalo mal izkušenj in sreče
Če bi zdej še enkrat delal in, če ne bi imel problemov z deli, bi končal v enem delovnem dnevu.
Za tiste, ki niste gledali filmčka: ker nisem imel orodja za jermenico snet, sem z izvijačem blokiral vztrajnik. Ker nisem našel "velike" luknje za vztrajnik, kot je pisal Haynes, sem blokiral s premajhnim izvijačem in ga veselo zlomil na pol

Karter dol, izvijač me je čakal na stiku bloka in zvona menjalnika. Hvala nevem komu
In še nekaj za vse pametne prodajalce avtodelov: zobati jermen za dCi Laguno DO aprila 2004 ima 132 zobov, po tem datumu pa 133 zobov! Pazite, da nabavite pravega in si s tem prišparajte nekaj ur je*anja in preklinjanja
Je šla Maja po drug jermen in je prodajalec veselo in zadirčno razlagal, da ima IZKLJUČNO 130 konjska Laguna 133 zobov. In bolj kot je Maji razlagala, da imava 12409751298% Laguno z 120km, bolj je tupil, da imava pol nek čuden avto.... Lol.
V glavnem, 130 in 120hp Laguna od aprila 2004 naprej imata 133 zobov - verjetno, ker je sprememba tudi v količini navora (300nm) in ne samo v strukturi turbine in mazalnega sistema.
V glavnem, preživeli smo, še enkrat: komaj čakam, da se stvari utečejo, da izgubi te letalske zvoke pri določenih obratih.
Aljaž: "kavica" v petek popoldne ali soboto?