Da jih malo dražje prodajo, pa ker je renault sport ločen oddelekkmetek napisal/-a:Čeprav vzmeti za Clio-te so ponavad razporejene za RS posebej, za vse ostale posebej. Ne vem sicer zakaj, če bi bile zaradi teže samega motorja, pol bi mogli bit tud dizli zravn RS-a![]()
Nos, poročaj koliko bo nižji in koliko manj se bo nagibal, ker tole sploh ni slaba ideja
Clio II ph2 1.4 16v Dynamique- Se prodaja
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
nisem bil neki ful na jernejevem. je vsako leto istoHrCk napisal/-a:No sej lpo too:)...Prvo mi je padu v oči zadn konc in seveda avspuh..pol sm pa u masko pogledu je mela mrežce od RSa ...pa sm prc pomislu da mi je od nekje znan:).
Kje si se kej zadržvou na Jernejevem...
Pol pa dost off![]()
![]()
lp.
mal smo zaokrožl. včeri je bil pa itak sam dž
včasih se je več dogajal po šentjerneju se men zdi
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Z eno besedo povedano ratuje PODN od PODNA!!..Nos napisal/-a:nisem bil neki ful na jernejevem. je vsako leto istoHrCk napisal/-a:No sej lpo too:)...Prvo mi je padu v oči zadn konc in seveda avspuh..pol sm pa u masko pogledu je mela mrežce od RSa ...pa sm prc pomislu da mi je od nekje znan:).
Kje si se kej zadržvou na Jernejevem...
Pol pa dost off![]()
![]()
lp.![]()
![]()
mal smo zaokrožl. včeri je bil pa itak sam dž![]()
včasih se je več dogajal po šentjerneju se men zdi
Je ja sam zdej nevem kva štrajkajo xD...
LP.
D- day za fedre je bil dons
zmontirano vse ok. kar se izgleda tiče bi rekel, da je nižji za en prst mogoče mal več
sem pa takoj šel par krogov po rondoju in moram rečt, da sem presenečen, kako se avto totalno manj nagiba v ovinkih in je kot na tirih
lepo požira ovinke avto in sem totalno zadovoljen z udobjem vzmeti Renault Sport!!! čist drug avto je in ne pretiravam
ni mi žal, da sem kupil RS fedre. to je to fantje
še ene par frišnih fotk

Uploaded with ImageShack.us

Lp
še ene par frišnih fotk

Lp
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Ooo, lepo da si uspel že zmontirat!
Kot sem ti rekel, vidno cca 2cm ampak važn je tist kar se občut
Sam da ti je ql 
Kot sem ti rekel, vidno cca 2cm ampak važn je tist kar se občut
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
tako nekak jaWaxxx napisal/-a:Ker ma motor 600 kubikov premal!MaTe0 napisal/-a:Zadaj se kr fajn opazi, spredaj pa ne kaj prevečNekaj je gotovo razlike. Pa po pameti
zakon se fura zdej avto. kot da je drug clio