Renault Clio 1.4 RT L95 nova zunanjost color like gordini

Vse o videzu avtomobila
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Renault Clio 1.4 RT L95 nova zunanjost color like gordini

Odgovor Napisal/-a wily »

evo da predstavim manjši projekt ki je potekal čez vikend. imel sem renault clia 1.4 rt letnik 95, ki se je sestriču zelo dopadal in ga od mene kupil ampak barva mu ni bila všeč, zato smo se spravel komplet avto na novo poštrihat. clio je bil v dobrem stanju, malce rje na robovih pa par manjših udrtin na strehi ostalo v top ohranjenosti. in evo prvo smo ga švasal kital pa brsuel ni da ni ampak končen izdelek je pa bil zelo zadovoljen. vozilo smo štrihnal do pragov in vse povsod kjer bi se še vidla stara barva. stroške cel je pa znesu 120€ + 4je prostovoljci

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

po pripravi se je začel še lepit okoli da nebi prišlo kaj od barve notri pa okol šajbe seveda
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

in končni izdelek, umes sma za hec radkape prefarbala na belo in je prišlo zelo lepo. stranske letvice še na belo in kljuke ter letvice okol odbijačev in je mini dirkalnik na cesti :D

Slika

Slika

Slika

je pa barva skoraj kot jih ma renault pri modelih gordini :D
l.p.
Zadnjič spremenil wily, dne 30 Avg 2010, 18:32, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

:shock: hudo
še dve beli črti bi lahko dal gor :)
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
wily

Nos napisal/-a::shock: hudo
še dve beli črti bi lahko dal gor :)
sem mu reku, pa skoz bluzil pa noče, edin letvice, kljuke pa letvice v odbijačih boma še dala v belo pa super. pol pa še operema avto, parkirama v senco pa spolirama celga :D
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

jst bi dal sam še od ventilarja bele felge gor in je avto bomba :twisted:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
wily

Nos napisal/-a:jst bi dal sam še od ventilarja bele felge gor in je avto bomba :twisted:
sej felgice bojo ko bo mel mal več financ, zdele je to njegov prvi avto in smo ga še malce urihtali tk da se bo vozil en čas. počasi bo.... :wink:
Style'R
Kraj: okolica Velenja

Odgovor Napisal/-a Style'R »

hahahah, dobr ste tole zrihtal!!! sam kok pa kej zgleda barva? je fejst pomaranče?
Slika
Uporabniški avatar
wily

ni zdej neki full hudo, tole je tk stara baza. spolirat pa bo kot nov :lol:
Uporabniški avatar
activity
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a activity »

tudi mene zanima isto kot clio_open, ni blo nič mušic... ? drugače pa pohvalno :D še jaz bi vam mojega prpelal da celega pofarbate na novo,črno rdeča kombinacija :D
Uporabniški avatar
wily

par mušic se je prilepil gor, samo smo jih pol ven cufnal. ja pomarnačan je na nekih delih, sam to je so ven spolrila pa bo kot nov.
Uporabniški avatar
activity

no fajn lepo zgleda :D
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Ja sej je logično da se najde kaka smetka, ampak za prvi avto je prov šponski..

men je barva čist huda, prov vpadljiv je :D
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

Res je hud :) sam definitivno bi mogla bit edina bela stvar na avtu, 2 beli črti, ostale plastike pa kr lepo črne. drugače bo res preveč kičast :)
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
activity

kdaj se lahko najavim za barvanje mojega kliota v črno rdečo kombinacijo ? :twisted: :D
Uporabniški avatar
wily

activity napisal/-a:kdaj se lahko najavim za barvanje mojega kliota v črno rdečo kombinacijo ? :twisted: :D
:lol: :lol: lotiš se sam svojega, pokličeš par kolegov pa jim daš matirne gobice pa nej šmirglajo cel avto, tm kjer je kaka mala luknica pošmirglaš fajn mal kita spet pošmirglaš pol šprickit pa še unga pošmirglaš pa pol razmastiš vse, mislim cel avto pa si lepo naredi plac v garaži malo folije ono treto pa celga špricneš, označiš si kjer bi mel linijo za dvojno barvo in gasa veselo na delo :wink:
Uporabniški avatar
activity

kaj pa vem ne pištole za barvanje ne obvladam glih najbolj :lol: lani sem barval skuterja in je bil rezultat > :lol: :lol: :lol: + 2 komarja na bokih :lol: pa teklo je tudi fajn :lol:
Odgovori