TUV za felge

Homologacije, zakoni, predpisi
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

jurre napisal/-a:em kako zdaj to misls? ti pravim da na renault servisu ne dobis nobenih papirjev..
aja za nobene felge ti ne dajo :shock: kr men so rekli na avtokrki, da moram jit po papir, katere dimenzije gredo lahko gor :?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

hm za druge pa ne vem..zdaj ce bi kupil original renault od cliota mas tako ze dimenzijo vpisano? Kaksne pa pol misls?
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

jurre napisal/-a:hm za druge pa ne vem..zdaj ce bi kupil original renault od cliota mas tako ze dimenzijo vpisano? Kaksne pa pol misls?
185/55/15 mam vpisano. sem pa gledu rabljene 16" OZ, sam bi dal gor 195/50 gume.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

aja, tist bos pa mogu ja :) za 16" moras met 195/45, za 15" pa 195/50. Pol bos moral nekje papirje dobit od OZ, da bo ta dimenzija gor pa da bo pisalo za cliota. Ne vem pa ce dobis to na servisu.. Ali so to original renault feltne?
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

jurre napisal/-a:aja, tist bos pa mogu ja :) za 16" moras met 195/45, za 15" pa 195/50. Pol bos moral nekje papirje dobit od OZ, da bo ta dimenzija gor pa da bo pisalo za cliota. Ne vem pa ce dobis to na servisu..
hvala za vse info. verjetno ne bom letos menjal... zdej sam fedre :)
spomladi pa naprej na 16"
Odgovori