ko avto vžgem, ga strese
-
george0912
- Kraj: ruše
ko avto vžgem, ga strese
lep pozdrav,
a ima kdo kakšen nasvet, za težavo, ki se mi je začela pojavljat.imam megana 1.6, in ko ga vžgem, ga strese in mu dodam gas, da se takoj umiri, to se ne dogaja skoz, samo občasno, mi pa avto veliko stoji,malo ga vozim, pa me zanima če je to kaj z sajami povezano, ker pri teh meganih se včasih pojavijo težave, ki potem same od sebe tudi izginejo;) se pa normalno obnaša pri vožnji, ne kaže nobenih težav, tudi potegne dobro.še nekaj me zanima, kaj pomeni tista lučka kvadratek in v njem je narisana cikcak žica.ta lučka se mi občasno prižge ko zaštartam avto, se pa takoj spet vgasne, tak da ne gori med vožnjo.marsikdo mi je že reko, da nima kaj bit, zdaj pa me zanima, če še ima kdo kakšen predlog.
a ima kdo kakšen nasvet, za težavo, ki se mi je začela pojavljat.imam megana 1.6, in ko ga vžgem, ga strese in mu dodam gas, da se takoj umiri, to se ne dogaja skoz, samo občasno, mi pa avto veliko stoji,malo ga vozim, pa me zanima če je to kaj z sajami povezano, ker pri teh meganih se včasih pojavijo težave, ki potem same od sebe tudi izginejo;) se pa normalno obnaša pri vožnji, ne kaže nobenih težav, tudi potegne dobro.še nekaj me zanima, kaj pomeni tista lučka kvadratek in v njem je narisana cikcak žica.ta lučka se mi občasno prižge ko zaštartam avto, se pa takoj spet vgasne, tak da ne gori med vožnjo.marsikdo mi je že reko, da nima kaj bit, zdaj pa me zanima, če še ima kdo kakšen predlog.
revolution 9-0-9
Mogoče bi bilo dobro očistit motorček prostega teka. Lahko je pa tudi kak nosilec motorja.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
- Blaz - coupe
- Kraj: Dolenjska- Dvor
Re: ko avto vžgem, ga strese
jaz sem imel podobno težavo, mi je mehanik očistil motorček prostega teka, ki je bil čisto zapacan, sedaj pa je ok.
-
george0912
- Kraj: ruše
pr men je majster cel štikelc dol vzel, ga fajn našprical noter z WD-jem, spucal in montiral nazaj...5 min dela pa je bil avto ok, prej pa mi je ugašal tudi pred križiščem npr ko stisneš sklopko in menjaš mi je kr vmes ugasnilgeorge0912 napisal/-a:letnik je 96, coach, 1.6 mašina.to se mi dogaja, samo, kadar zelo dolgo stoji,drugače pa je čist normalno, tudi lučka se vgasne.sem ga malo stiskal, tak da upam da je malo saje sčistlo.hvala za namige in nasvete
men se dogaja isto.
kolikor sem se pgovarjal je zaradi kondensa ki se nabere v motrju
cez cas se umiri
sedaj se mi pa tole dogaja se bolj pogosto ker mi je tudi dihtunga na glavi sla in malo hladilne tece v masino
kolikor sem se pgovarjal je zaradi kondensa ki se nabere v motrju
cez cas se umiri
sedaj se mi pa tole dogaja se bolj pogosto ker mi je tudi dihtunga na glavi sla in malo hladilne tece v masino
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD