R4 GTL l.90 by drhouse - končno spet med Katrcami!
Hvala za uporabno informacijo
To je v bistvu moja tretja. Prva je bila bež, sem jo ubil na desnem ovinku, spravil levo kolo na desno stran
Druga pa rdeča, potem dva rdeča Cliota, pol pa je ob modri laguni pač manjkalo nekaj rdečega 
To je v bistvu moja tretja. Prva je bila bež, sem jo ubil na desnem ovinku, spravil levo kolo na desno stran
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!

Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Torej, delamo Gordini look? 
Čudno zgleda menda res sam RS 200 Gordinibam88 napisal/-a:kater gordini renault pa ne zgleda dobr?Nos napisal/-a:ja itakdrhouse napisal/-a:Torej, delamo Gordini look?res je huda gordini katra
No, zdej se je Lagunco zrihtalo in se lahko za 15k km Lagune preusmerimo na Katrco, pol pa bo spet Lagunca v šraufariji
Pospravit morava garažo "za" traktor (v narekovajih, ker v bistvu nikoli ni blo traktorja noter
Nisem še šel gledat za feltne, zelo so mi všeč tiste na Gordini sliki, sam nevem kje bi jih dobil - mogoče tudi kaj podobnega v vsaj 14col.
Mogoče kdo ve, kako je z deli iz R5 turbo? Predvsem me zanima, če grejo gor zavore, kaki amortizerji, zadaj za diske ipd...
Kot sem že napisal, mi diši Alpina Turbo mašina. Ker močno dvomim, da jo bom našel čez nevem 2 leti, ko jo bom rabil, me zanima kaka "j*ba" bi bila kaki navadni 1.4 mašini do l.84 pritisnit turbinco zraven? Katere ostale mašine bi bile še v igri, s primernimi nosilci in smerjo vrtenja? Mislim kake "big block" (1.6, 1.
Od petke GTT mlajše od l.84 se vrti v drugo stran, jermeni so na drugi strani, nosilci ne pašejo 
Verjetno iz KP, mašina brez turbine in menjalnika?
Mi je bilo že nekaj omenjeno okoli tega, ker pa bom verjetno za mašino lahko gledal šele drugo leto (glih menjal službo, bil 1 mesev brez dohodka, veliki servis na Lagunci ipd...), se nisem niti preveč zanima okoli njega.
Verjetno se bo še kar nekaj motorjev prodalo, preden ga bom jst kupoval, zato tudi sprašujem za alternative - ker se bojim, da ga potem ne bom dobil več
Hvala za info vseeno!
Mi je bilo že nekaj omenjeno okoli tega, ker pa bom verjetno za mašino lahko gledal šele drugo leto (glih menjal službo, bil 1 mesev brez dohodka, veliki servis na Lagunci ipd...), se nisem niti preveč zanima okoli njega.
Verjetno se bo še kar nekaj motorjev prodalo, preden ga bom jst kupoval, zato tudi sprašujem za alternative - ker se bojim, da ga potem ne bom dobil več
Hvala za info vseeno!
Kdo mogoče ve, kakšen je razmak med vijaki za feltne? Sem slišal vse od 3x100, 110, 150
Ker gladam te sam rumene
http://www.gillet-felgen.de/felgen/hers ... onaco.html
Ker gladam te sam rumene
http://www.gillet-felgen.de/felgen/hers ... onaco.html