no tako, čas je da še jaz predstavim sebe in svoj mlinček ker se ne spodobi glih da prideš nekam in se ne predstaviš:)
no najprej jaz: sem andrej iz trbovelj star okroglih 20. pred kratkim sem se pridružil renault družini, prej sm biu pa pristaš ford družine
tako zdej pa zanimivejši del: uglavnem pred kratkim sem si privoščil malce boljši predusem pa novejši automobil in sicer srebrn Megane 1.9 dCi 120KM letnik 2005 z opremo authentiq comfort. avto je dobro ohranjen s 135 000 km prevoženih, opravljen velik servis, nova turbina, obnovljena volanska letev, novi končniki, diski, itd itd...
Nekaj opreme:
-3 senčni roloji
-6 air bagov
-senzor za dež
-avtomatska klima
-električni pomik useh 4 šip in ogledal
-BAS
Naknadno pa so bili vgrajeni eibach fedri -35mm in pa OZ 7.5 17 felge z 225/45 R17 gumami. gume nažalost še niso homologirane ker jih prejšni lastnik ni homologiral, jaz mu bom pa naslednjo sezono najverjetneje obul 215/45 dimenzijo(potem bom pa to dimenzijo homologiral).
kar se pa tiče načrtov za prihodnost pa pride definitivno volan v usnju, razmišljam pa tudi o nakupu delno usnjenih sedežev iz lagune.
za zamenjavo amortizerjev in čipiranje pa se še odločam.
no za konec bi imel pa še eno vprašanje: namreč auto ima funkcijo samodejnega prižiganja luči glede na jakost svetlobe. zanima pa me kje je ta senzor svetlobe, saj bi ga nekako pokril ali karkoli, da bi mi luči prižigal tudi ob močni svetlobi zaradi policajev. verjetno je nekje na armaturi ali pri senzorju za dež...
seveda dobrodošla tudi drugačna rešitev problema
prosil bi tudi za kakšen komentar glede sedežev iz lagune v megana...
sledi še nekaj slik....
graje, pohvale, komentarji, predlogi seveda zaželjeni...

lp drejc88