kako klimo vgradit??

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

kako klimo vgradit??

Odgovor Napisal/-a wily »

imam namen sebi v rsi-a vgradit klimo, zdej me zanima kaj vse potrebujem kako nej zvežem na avto da se bo tudi dvignil prosti tek avta?? imel sem idejo vzet komplet od lagune ali 19ke klima kompresor ter da bi vzel komplet motorno inštalacijo od lagune ali 19ke in preuredil zadeva in priklopil! bi mogoče potreboval kaj drugega bi to delalo? vem tudi da potrebujem klima kiler pa vse ostalo ampak bolje me skrbi tiste dve zadevi, prosim za pomoč

l.p.
Uporabniški avatar
joztom
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a joztom »

Če bi dobil enak avto kot tvoj v Italiji in prešraufal, s tem da v električni kiti nimaš signalizacije za ECU, ki pa je že pripravljen na signal iz vklopljene klime. Taka predelava se ne splača, drugačni hladilnik, hladilnik klime, druga maska, sušilec, cevi, uparjevalnik v kabini, avtomatika na konzoli, močnejši alternator, milijon sranja. Je pa Avtotehnika v Domžalah vgrajevala Diavia klime, tam se verjetno da naročit vse dele. Zdaj, ko so rabljeni avti tako poceni, je to žal neumnost.
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

joztom napisal/-a:Če bi dobil enak avto kot tvoj v Italiji in prešraufal, s tem da v električni kiti nimaš signalizacije za ECU, ki pa je že pripravljen na signal iz vklopljene klime. Taka predelava se ne splača, drugačni hladilnik, hladilnik klime, druga maska, sušilec, cevi, uparjevalnik v kabini, avtomatika na konzoli, močnejši alternator, milijon sranja. Je pa Avtotehnika v Domžalah vgrajevala Diavia klime, tam se verjetno da naročit vse dele. Zdaj, ko so rabljeni avti tako poceni, je to žal neumnost.

štos je da imam avto že vgrajeno klimo in vsem tem zadevam, zdej bom samo motor menjal ki pa žal ni mel klime, kompresoraj in prave inštalacije, zato pa sprašujem če bi vse delalo?? če bi vzel iz 19ka kompresor pa motorno napeljavo in če bi to delal. prejšen motor je 1.4 tist ko pride noter pa 1.8

p.s. kolk pa pride kej sklopka za avtomatski menjalnik? imam komplet konzole in menjalnik od clia 1.4 avtomatik, pa sem še to mislil dati noter!
Odgovori