Clio 1.2 16v l.2005 "u podn ajga!"

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
VentilaR
Kraj: Kranj - Radovljica

Odgovor Napisal/-a VentilaR »

kmetk, hvala ti ampak rešitev je bila čist simpl.. MuRiCi, pa ni kriva prema, no usaj pri mojemu autu ne... mogoč pa še bo kej narobe na njej se bom pustu presenet..

nooo da se izpovem mal ha koko je potekala moja "fenomenalna" sreda

prvo kar sm naredu sm se u izi prpelu do Bleda, do frenda /mehanika / WiDota ki že od včerej ve kakšna je situacija,da nekaj ropota in da drajsa zadnja guma :roll: pogledava blatnik, gumo - gut podrejal bomo distančnik, okey tud ureduu. sam prvo sm se mal ulegu pod auto, mal pogledov kaj bi lhko ropotalo...
home made "kanal" čis huda ideja drgač :wink:
Slika
Slika
no in k smo glih gledal kaj nej bi ropotal smo tud mal pogledal druge dele in naletel na čudne madeže olja in tako dalje, več nej slike povedo..
Slika
Slika
Slika

uredu, use zapisan in bomo naslednga 15-ga šli v "shoping" :roll: pač, avto je avto heh.
in sva se s frendam lotila tega drajsanja, nevem zakaj ampak uzel sm dol spredjo gumo, in naletu na eno težavo, distančnik ni hotu it dol... po 1 uri skorej sva ga le spraula dol in merva kok je širina distančnika... buuum 25mm wtf?! uzameva zadni distančnik dol buuuuuuuuuum 20mm širine haha. oba u smeh, mene pa začne skrbet kua je zj to. gledava šraube eni dališi kokr drugi... skoz bol sm biu žiučn in zbegan, hotu sm use skp dol vržt pa prodat! no še slike distančnikov pa šraubov :roll:
Slika
Slika
Slika
Slika
priznam, kriv sm sam ker nism pogledal širine distančnikov in dolžino šraubov... iz 19ke sm direktno šraubal na cliota, pač neučakan koko bo zgledal use skp :roll: iz napak se učimo, nauču sm se da pri autu nesmeš bit neučakan. in za konc dneva in za piko na I...montirava gumo sprednjo nazaj gor, in gledam jz moje Toya gume, veseu da se primejo čez ovinke in vidm....

kaj le? žebl v gumi...fuck!
Slika

uglaunm, čudn dan je biu... hah blo je enga smeha pa enih udarcov :D na konc, smo le zmagal in se zj pelem k kralj brez drajsanja in ropotanja huuuh. zahvala pa itk frendu /mehaniku / WiDotu ki mi je dou šanso da pr njemu auto štimam :wink: legenda si! pa sevede usm vm hvala k ste dal kakšn kol komenta in stem pomagal mi :D forum da se reče :twisted:
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

huh :shock:
pol mas pa zgleda sreco da ne drajsa, oz. ozje gume pa tak ET feltne da je kul :)
drgac pa se zmer lahko das 4 folka v avto, pa gres s prstom med blatnik pa gumo na obeh straneh pa bos vidu da je razlika :lol:

pa drugic loh slike mal zmanjsas, ker mal traja 4Mb vsako sliko loadat, ceprov nimam slabe linije. :)
Uporabniški avatar
VentilaR

se bom pustu presenet, bom dons mal testirov in tako dalje =) am za slike se pa oproščam... sm sam upload stisnu :oops: bom next time pomanšov :wink:
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

Žebl čimprej ven pa injekcijo, da te ne bo presenetilo ravno takrat, ko si boš to najmanj želel. Jst sm se lani ene 2 meseca vozu takole z žeblom, in ravno 2. dan na morju mi guma spusti.... (sj ne da bi kej prej al pa kasnej, ravno na morju) :? :D
Uporabniški avatar
VentilaR

IcEm4n napisal/-a:Žebl čimprej ven pa injekcijo, da te ne bo presenetilo ravno takrat, ko si boš to najmanj želel. Jst sm se lani ene 2 meseca vozu takole z žeblom, in ravno 2. dan na morju mi guma spusti.... (sj ne da bi kej prej al pa kasnej, ravno na morju) :? :D
haha sj tko je zmeri :) dons sm pozn pršu iz šihta, upam da bom jutr uštimov tole, ker mam filing da zaradi tega tudi trese. kokr pravm se bom pustu presenett kaj me še čaka :)
Uporabniški avatar
VentilaR

ena mejha spremeba :D že doug časa iščem armaturko z zaslončkom, in najdu majstra iz kranja ki ima doma skladišče avtodelov za cliota :D
grem kr na slike :
no takole je zgledal predn sm začeu podirat :)
Slika

in sredinski del :D
Slika

in ker pač nč ne gre brez komplikacj je blo treba mal predelat konektor, in sevede poiskati tist "dovod" od digitalne ure :shock:
na konc k je zadeva zagorela, je blo pa vse po štromarsk skp dan hah :lol:

Slika

pa smo se mal poigral da ne bo slučaj kakšn "šlus" tm not :)

Slika

in toj to... heh
Slika

kar mi manjka, je senzor temparature pa še prou navite ceno so :mad:
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

jst sem dal lani za nov senzor 60€ :mad:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
VentilaR

:angel: trikrat preveeč dnarja... brskam za druge rešitve in sm najdu da se da z upori neki uštimat tko za 3€ materijala pa neki prostega časa :D tko da, tole se bo sprobal, defenitivno, sam pol je problem spet kam to na digitaln zaslončk prklopt, nemore bit to tko simpl da sam prspajkaš zravn hah :P to bo še smeha že vidm :D
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

VentilaR napisal/-a::angel: trikrat preveeč dnarja... brskam za druge rešitve in sm najdu da se da z upori neki uštimat tko za 3€ materijala pa neki prostega časa :D tko da, tole se bo sprobal, defenitivno, sam pol je problem spet kam to na digitaln zaslončk prklopt, nemore bit to tko simpl da sam prspajkaš zravn hah :P to bo še smeha že vidm :D
glej, da boš mel aparat za gašenje zraven :lol: :lol: :lol:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

Lepo rihtaš tole. Js bi tut meu tako armaturko... Kje pa je ta majstr u Kranju?
Uporabniški avatar
đaba

Odgovor Napisal/-a đaba »

gume maš Toyo Proxes T1R, nove? :D
Uporabniški avatar
VentilaR

Deniss napisal/-a:Lepo rihtaš tole. Js bi tut meu tako armaturko... Kje pa je ta majstr u Kranju?
am, prebačevo če veš kje je to? drgač pa lhka ti na pm dam cifro pa ga pokličeš če ima še kej :) za armaturko pa zaslonćk sm dou 100€ tko da. pocen al drago, nevem ...

đaba : ja, Toyo Proxes T1R mam ja, skorej nove :wink:
Nos : haha tok "pokal" pa ne bo da bo auto goru hahaha usaj upam da ne :D
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

VentilaR napisal/-a:sam pol je problem spet kam to na digitaln zaslonèk prklopt, nemore bit to tko simpl da sam prspajkaš zravn hah :P to bo še smeha že vidm :D
jaz si predstavljam da JE tako simpl
a misliš da ne?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
VentilaR

Shusuglao napisal/-a:
VentilaR napisal/-a:sam pol je problem spet kam to na digitaln zaslončk prklopt, nemore bit to tko simpl da sam prspajkaš zravn hah :P to bo še smeha že vidm :D
jaz si predstavljam da JE tako simpl
a misliš da ne?
a da je tako simpl? nism še probal ker ne dobim senzorja... drgač pa če veš koko gre bi te prosil za kakšno informacijo če ti ni odveč :wink:
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

jaz eksperimentiram na števcih od ventilarja
priklopil sem pokvarjen senzor (kar naprej kaže 40°in podobne hece), na dva pina ki sta za to pri konektorju in se je zadeva odzivala

do uporov pa še nisem uspel priti, ker jih v ic elektroniki niso imeli in ji po desedah prodajalca tudi "bolj ne bodo dobili"
moram še kje drugje vprašat
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Odgovori