Operacija: "TURBO"...
Evo prebrcal v 4ih dneh čez temo....
Vsa čast in slava. Mislim da se ti da
Koliko enega truda in časa vloženega v avto.
Lepo ti jo je uspelo porihtati. Sploh s tem krom feltnam zelo zelo lepo zgleda.
Me pa neki zanima, sem spregledal mogoče ampak kako to da imaš ta avto? Želja od nekdaj, podedovan ali kaj drugega?
Vsa čast in slava. Mislim da se ti da
Me pa neki zanima, sem spregledal mogoče ampak kako to da imaš ta avto? Želja od nekdaj, podedovan ali kaj drugega?
Ni mel jajc za r11 turbo pa si je raj avto za dedke kupuTadey napisal/-a:Evo prebrcal v 4ih dneh čez temo....
Vsa čast in slava. Mislim da se ti daKoliko enega truda in časa vloženega v avto.
p.s. srebrne feltne pust gor ce jih se nisi dol vzel.

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
oče je imel 21ko gts, pa mi je bila že tista takrat blazno všeč,Tadey napisal/-a:Evo prebrcal v 4ih dneh èez temo....
Vsa èast in slava. Mislim da se ti daKoliko enega truda in èasa vloženega v avto.
Me pa neki zanima, sem spregledal mogoèe ampak kako to da imaš ta avto? Želja od nekdaj, podedovan ali kaj drugega?
potem sem v avtomagazinu enkrat turbuta videl in mi je bila tako tako všeč, da sem si rekel da bom jaz to enkrat mel
za prvi avto mi ni zneslo, da bi jo nabavil, ker so bile takrat še predrage, jaz pa brez denarja,
potem sem pa začel šparat in na koncu zagonil ves denar ki sem ga imel, pa še malo tistega, ki ga nisem imel in se vrgel v luknjo brez dna;
od tedaj letim
R11 turbo je bila v igri za prvi avtoNi mel jajc za r11 turbo pa si je raj avto za dedke kupu
pa res nisem imel jajc, avto ki sem ga šel gledat je bil zjahan in še denar bi si moral sposodit....tako da sem potem končal na R18
malo mi je žal, samo če bi takrat 11ko nabavil, bi že v tisti skret ves denar zmetal in 21ke nebi nikoli mogel kupit
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Model! I knowShusuglao napisal/-a:R11 turbo je bila v igri za prvi avtoNi mel jajc za r11 turbo pa si je raj avto za dedke kupu
pa res nisem imel jajc, avto ki sem ga šel gledat je bil zjahan in še denar bi si moral sposodit....tako da sem potem končal na R18
malo mi je žal, samo če bi takrat 11ko nabavil, bi že v tisti skret ves denar zmetal in 21ke nebi nikoli mogel kupit

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
čas za novo olje

olje mi je puščalo tam kjer palčka za merjenje pride v blok, tako da sem še to popravil
pa ko sem tam spodaj šaril sem opazil da povratni vod za olje s turbine nekam veselo miga (cev na levi)
zategnil objemke in zdaj ne miga

pod filter sem nalepil penice, da ne bo skakal naokrog
prej sem imel eno kepo slovenskih novic zabasano not, pa ni bilo ne lepo, ne učinkovito

pa še ena kar tako od polžka
ker je bil ravno ščitnik dol

olje mi je puščalo tam kjer palčka za merjenje pride v blok, tako da sem še to popravil
pa ko sem tam spodaj šaril sem opazil da povratni vod za olje s turbine nekam veselo miga (cev na levi)
zategnil objemke in zdaj ne miga

pod filter sem nalepil penice, da ne bo skakal naokrog
prej sem imel eno kepo slovenskih novic zabasano not, pa ni bilo ne lepo, ne učinkovito

pa še ena kar tako od polžka
ker je bil ravno ščitnik dol

Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC

.jpg)