Dejte še mal počakat,da pride folk z morja pa se bomo pol kej naprej menl.
Ventilar meet
Ja no, neki se razmišlja v tej smeri, da bi se v drugi polovici septembra naredu meet v mojih koncih.
S sodelavcem nekako skup sestavljama program... Tura bi pa šla nekako takole:
Velenje - SLEME - Črna na Koroškem - Mežica - Ravne na Koroškem - Ivarčko jezero - Slovenj Gradec - HUDA LUKNJA - Velenje
p.s.: Odebeljen text pomeni ta fajne ovinke
Malo v razmislek...
S sodelavcem nekako skup sestavljama program... Tura bi pa šla nekako takole:
Velenje - SLEME - Črna na Koroškem - Mežica - Ravne na Koroškem - Ivarčko jezero - Slovenj Gradec - HUDA LUKNJA - Velenje
p.s.: Odebeljen text pomeni ta fajne ovinke
Malo v razmislek...
Ja, meet bo! Žal sem te dni bil dost v frki, tako da se nisem mogu posvetit podrobnostim meeta.
Bom pa oznanil par osnovnih zadev:
Torej:
Srečanje bo v Velenju, predvidoma v soboto 25.09.2010. Zbrali se bomo ob 10:00 pri velenjskem avtokampu.
Za panoramsko vožnjo sem si izbral tole traso: Velenje - Šoštanj - Zavodnje - Sleme (postanek) - Črna na Koroškem - Mežica - Prevalje - Ravne na Koroškem - Ivarčko Jezero (postanek) - Slovenj Gradec - Mislinja - Huda Luknja - Velenje.
Natančen opis poti, pravilnik in ostale podrobnosti še sledijo. Ko bo vse določeno sledi še uradna objava in podobno!
Bom pa oznanil par osnovnih zadev:
Torej:
Srečanje bo v Velenju, predvidoma v soboto 25.09.2010. Zbrali se bomo ob 10:00 pri velenjskem avtokampu.
Za panoramsko vožnjo sem si izbral tole traso: Velenje - Šoštanj - Zavodnje - Sleme (postanek) - Črna na Koroškem - Mežica - Prevalje - Ravne na Koroškem - Ivarčko Jezero (postanek) - Slovenj Gradec - Mislinja - Huda Luknja - Velenje.
Natančen opis poti, pravilnik in ostale podrobnosti še sledijo. Ko bo vse določeno sledi še uradna objava in podobno!
- Primož Five
- Kraj: Logatec