mi lahko poveš točno kje. kolo sem vzel dol pa nisem našel nobenega konektorja. odprl sem haubo in tam sicer videl nek konektor spodaj na levi strani od akumulatorja. konektor je zelene barve. z roko nisem mogel zraven kaj šele s kjučem da bi odšraufal. mogoče lajko daš kak link ali skico?
mislim da bo ta zeleni kr pravi, dva kabla sta gor. konektor more biti v bližini tam ko pride cev na potisni ležaj za sklopko. sprednji strani menjalnika.
Mini Me
Clio billabong 1.5dci, RSR predelava 100hp
Laguna 1.9dci 120km
Tu sta sliki.
Olje ne rabiš ven spuščat,samo fajn dvigni z te strani, pa nebo priteklo olje.
Jaz mam tri žice gori ,to te nej ne moti,to je za park senzor.
ti zaradi mene 16x napiši. je menjalnik od nekega starega avta gor, novi menjalnik od lagune nima ob strani železnega pokrova. verjetno maš od stare lagune. ti bom pa, ob prvi priliki poslikal pa pokazal.
Mini Me
Clio billabong 1.5dci, RSR predelava 100hp
Laguna 1.9dci 120km
Kako lahko o nekom tako govoriš,če ga sploh ne poznaš.15 let že pomagam prijatelju,ki ima avto mehanično delavnico in do zdaj ni mel nobene pripombe okrog mojega dela.Ti " šmrčko" pa se javljaš nekaj.Pripelji se sem ,če maš muda pa greva na reno servis,ki je tu v bližini.In ,če maš ti prav ti v roke dam 1000e in roko.Če pa nimaš prav pa boš ti meni,a je fer?Pardon še potne stroške ti krijem če maš prav.Adijo.