HDD
-
BadBoy
mam pa se enga seagate 40Gb (5400 seveda), ki je star skor 4 leta in lepo dela! ta disk je v bistvu "prenosni", ker ga nosim okol, od kolega do kolega tko de je pod vplivom vremenskih razmer (mraz, toplota), kr fejst vpliva na zivljensko dobo diska! je pa res, de je mal pocasnejsi kot WD, maxtor in hitachi, je pa ful tih (skor neslisen)!
tko de seagate je tudi ena moznost!
tko de seagate je tudi ena moznost!
jap, glih prejsnji teden sem uspesno naucu plavat svojga (sedaj ze pokojnega) maxtorja 40gb 7,2k in nabavu "Seagate Barracuda 160gb 7,2k 8mb ide" in morm rect da ni primerjave. Diska se ne slisi, pa tut greje se skoraj nic (deluje 24/7 pa je hladen na otip), je pa tko kot je mloncar reku malce pocasnejsi od ostalih, in ga priporocam kot nakup. Je bil pa mal vec kot 22 jurjov.
Renault Megane
#renault-klub.si @ ircNet ( irc://irc.arnes.si/#renault-klub.si )
#renault-klub.si @ ircNet ( irc://irc.arnes.si/#renault-klub.si )
jaz z WD-ji nimam se slabih izkusenj, imel sem vmes enega IBM, pa ravno tista serija, ki je bila adijo...in je sel. Tak kot receno mocno vpliva kaj dela clovek z diskom, ce ga ima v racku in nosi pogosto okoli, res da se zadeva zaklene ko je izkljucen, sam kaj dosti ne pomaga ce ti recimo pade na tla... potem je pa spet hlajenje... nikoli se ne ve kaj folk dela z diskom. podobno bi bilo primerjat renault - peugeot, kateri je bolj vzdrzljiv