Alpine CDE 9880R +spredni in zadni sistem?

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Uporabniški avatar
HrCk
Kraj: Šentjernej

Alpine CDE 9880R +spredni in zadni sistem?

Odgovor Napisal/-a HrCk »

No mene zanima kaj bi priporočal za zmerno ceno to se prav do ene 50-60€ eni ovalci in pa spreden sistem(a ve kdo kok je lahk premer zvočnika da bi šlo notr) gre se pa za Megana l.99 model.03.

Hvala že vnaprej :)

Lp.
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

megan brez predelave gre spredaj not 13cm ,
men originalni zvočniki v laguni špilajo bolš kot kaki blaupunkt , pioneer al kaj takega v tem cenovnem razredu
zadaj pa ti priporočam hertz

lp
Uporabniški avatar
HrCk

Aha no sej nekak 13 sem meu tudi v glavi da pride notr brez predelave:)...Sam vseeno misliš da nebi dali neki več od sebe kot original zvočniki??Odvisno kakšne imaš ti v svoji laguni :) .
Pa še če kdo mogoče ve kje bi se dalo potegnt kabl od radija do vrat kjer so zvočniki?al treba vrata vrtat xD?

Ja za na polico sem si pa umisliu oz priporočajo Hertz DCX 690 ? :)

Lp.
Uporabniški avatar
NejcZ
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a NejcZ »

Kablov ne rabiš vlečt za male moči, sploh pa ne če boš mel na radio priklopljene. Drugače gre pa čez konekor kabel v vrata, nič težjega. Hertze kupi, ja, za na radio, se bo fajn drlo. Spredi pa pomoje neboš občutil razlike z sistemom za 50€.
Uporabniški avatar
HrCk

Ja neki sm že gledou kje bi kakšno lukjno najdu :) ..nini?...Am ja kabl bi velku ap čeprou bi meu sam na radio vezane zvočnike če me slučajno pol pič da bi ojačevalc notr vrgu:)..Am ja sam če jst zadi dam Hertzove zvočnike bodo lepo špilal spredi mi bo pa hrščalo :? ..al se motm??

nism proF glede tega:) :oops:
Lp.
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

Za v vrata je najbol kr čez konektor potegnt kablovje :)
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
Doctor DJ

odvisno kaj pričakuješ ti od muzike
kabli niso potrebni če ne misliš investirat vsaj 500€v muziko , razlike neboš slišal
če pa misliš dat noter vsaj 16ke v vrata potem pa lahko razmišljaš glede menjave kablov
v laguni so original 13cm zvočniki ki so bili vgrajeni not
ko sm kupo avto so bili not 2-sistemski JBL, katastrofa napram originalu, res!!
spodaj daj, nizki ton original
zgoraj nekje vgradi ene dobre visokotonce, jaz imam NOVA

za zadaj pa ovalni Hertz, 3-sistemski

http://www.bigbang.si/avtomedia/avtozvo ... -3way-coax

http://www.bigbang.si/avtomedia/avtozvo ... vtozvocnik

sam sm meu 690, zadovoljen ;)
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

jst mam tud main unit Alpine. zvočniki so od Hertz-a odsperdaj z visokotonci+kretnice. v gepeku pa subwoofer 80WRMS :lol:
zame čiiist dovolj. kr itak ne poslušam take muske, da bi rabu neke base hude :wink:
tko, da če boš Hertz noter vrgu ti ne bo žal 8)
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
HrCk

Ja kabl bom povsej vrjetnosti vleku k ga mam doma prevečxD al pa ne kokr se mi bo dalo igrat (če ga kdo rab nej pove :) 2,3mm )

Ja pričakujem da ne tko k zdej k naviejm do 13 je uredu kar je več zvočnike para. Tko da lepo na neki veličini glasnosti igra tko k mora :)

Sm pa gledu ja da izpod 150€ spredn sisitem ni nč..tko da bo najbrž kr ostalo tko k je edin ovalci v polico Hertz:).

Aja še glavno pozabu :oops: ...kaj moram jst kupt da bom to na radio prklopu na tiste činč vhode ko so zadi (rdeč&bel)..razumete?...al to kako drugač zvežm? :P

Hvala za pomoč.

Lp.
Uporabniški avatar
Doctor DJ

tisti činč izhodi so namenjeni za priklop ojačevalca, če maš namen zvočnike direkt na radio priklopit, pol tega ne potrebuješ
Uporabniški avatar
HrCk

Aha..tNx Doctor in ostali :) ...No nekak bom skup zvezou da nebom dolgotvezu tle.. rezultate pa sporočim hhh :lol:

lp.
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

HrCk napisal/-a:Aha..tNx Doctor in ostali :) ...No nekak bom skup zvezou da nebom dolgotvezu tle.. rezultate pa sporočim hhh :lol:

lp.
glej da boš mel gasilca kje blizu :lol: :lol:
dobr zvež, da ne bo gorelo 8)
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
HrCk

Ja upam da nebo treba xD..Mislm da bom pa kr počakou sosoeda da domou iz morja pride da mi zveže,ker da spalm kej ni to glih tanartabulš :lol: :)
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

sej nimaš kej zaj***t :D jst ko sem prvič musko si dajal v avto sem 4 ure napeljeval.lepo počasi pa gre.
itak se učimo na napakah 8)
ni pa neka umetnost to, če se mal spoznaš na štrom :wink:
Odgovori