Sedaj imam pa vprašanje za poznavalce
Potegnil bom kabel za ojačevalec v Clio II l2003 1.4 16V
Sicer probal sem skozi odprtino zajle za odpiranje haube pa nikakor tam ne spravim kabla 20mm2, Gledal sem tudi tam kjer je ventilacija v požarni steni pa ne vidim nobene odprtine.
Sedaj pa mi odgovorite tisti ki ste to že počeli.
Pa prosim ne ugibati ker se mi ne da za vsako "luknjico" gledati po avtu.
Toraj, uporabnik foruma Obi je rešil to težavo tako, da je napajlni kabel potegnil po podvozju, kar pa je po eni strani dokaj tvegano.
Jaz sem pri svojem po dve-urnem iskanju luknje (za tak kabel kot ga imaš ti) enostavno zvrtal luknjo čez požarno steno do motornega prostora. Res, se ukvarjam z akustiko, sem dal že nekaj avtov čez, povsod se najde luknja, ampak pri svojem cliotu je nisem našel.
Tudi jaz imam kabel zraven zajle. Vzameš tisto gumo ven, z nožem odrežeš malo trde gume stran in potem najbolje z izvijačem predreš skozi, nato pa kabel. Dokaj enostavno.
Naša Renaulta:
Megane III (dci110), Megane II (1.6 16V, prodan), Clio II (dci103)
flashridr napisal/-a:Sedaj imam pa vprašanje za poznavalce
Potegnil bom kabel za ojačevalec v Clio II l2003 1.4 16V
Sicer probal sem skozi odprtino zajle za odpiranje haube pa nikakor tam ne spravim kabla 20mm2, Gledal sem tudi tam kjer je ventilacija v požarni steni pa ne vidim nobene odprtine.
Sedaj pa mi odgovorite tisti ki ste to že počeli.
Pa prosim ne ugibati ker se mi ne da za vsako "luknjico" gledati po avtu.
LP Flash
Če se kdaj mimo medvod pelješ me klikni na zs pa se srečava pa ti nazorno pokažem kje porineš 75mm2 kabl skoz, kaj šele 20mm.
@ žiga - pod podvozjem že dolgo nimam več. Je pa najbolj simpl ta varianta pa če jo prav nardiš nič slabša od one ko vlečeš kabl skozi avto.